Irina Margareta Nistor dă de pământ cu distribuția din Clanul. Ce spune despre regizorul Anghel Damian, partenerul lui Theo Rose: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”
Data publicării:
 Irina Margareta Nistor a făcut remarci cu privire la distribuția Clanul.

 Irina Margareta Nistor și-a exprimat părerea sinceră despre serialul „Clanul, unde regizor este chiar Anghel Damian, iubitul lui The Rose. Traducătoarea și critic de filme a fost invitată recent în podcastul „La mijloc”, acolo unde s-a arătat nedumerită de felul în care  s-a făcut castingul pentru această producție. 

Irina Margareta Nistor dă de pământ cu distribuția din Clanul

Irina Margareta Nistor a recunoscut că, în trecut, ea și Anghel Damian au mai avut câteva altercații, însă nu a degenerat conflictul. 

„Am bodyguarzi? Că ăsta e rău, mă bate la sfârșit. Am avut și o… (n.r.: încearcă să spună altercație verbală), dar a trecut… Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem”, a spus Irina Margareta Nistor pe YouTube, despre regizorul Clanul.

Ce spune Irina Nistor despre distribuția Clanul: „Actorii ăia seamănă toți între ei”

Traducătoarea și criticul de filme a făcut și o remarcă cu privire la distribuția Clanul. Irina Nistor este de părere că toți actorii semănă între ei. 

„Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul, poate îmi ziceți cu cine prezint să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul.  Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus traducătoarea de filme.

„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, a intervenit imediat Anghel Damian, evident, contrariat.

Irina Margareta Nistor, către Anghel Damian: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

„Da, da pentru că tu îi cunoști. Uite, ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r.: în filmul „A fost sau n-a fost”), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe niciunul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a adăugat Irina Nistor.

„E prima oară când aud remarca asta”, i-a zis Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum”, a spus Irina Margareta Nistor.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?”, a reacționat regizorul de la Clanul. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, a explicat Irina Nistor.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad, îi distingeam perfect”, a încheiat Margareta Nistor.

Citește și: „Mă deranjează în continuare”. Irina-Margareta Nistor dă de pământ cu filmele românești în care se vorbește vulgar. Ce părere are despre Teambuilding, Taximetriști, Ramon

Irina Margareta Nistor îi face praf pe toți cei care critică filmele românești: „Hai să fim mai puțin invidioși!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   anghel damian  clanul  film  Irina Margareta Nistor 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel