Irina Margareta Nistor, despre succesul filmului Teambuilding: “Ai intrat, ai plătit biletul, la revedere! Nimeni nu te întreabă după dacă ți-a plăcut sau nu”
Irina Margareta Nistor și-a spus părerea despre filmul Teambuilding.

Irina Margareta Nistor  a vorbit, în cadrul emisiunii “Liga de Weekend” cu Narcis Drejan, de la Sport Total FM, despre succesul succesul filmului Teambuilding.

“Foarte mulți au dat banii și l-au văzut, spre deosebire de alții care l-au văzut direct de acasă. Și dacă facem un calcul la câte filme poți să vezi cu cât dai pe Netflix, cred că dai 5 bani pe un film, față de mersul la cinema. Pe de altă parte a stârnit foarte mule discuții povestea asta, între altele succesul lor. Din păcate în ADN-ul nostru, invidia e mai puternică decât orice alt sentiment. Cum ăștia să reușească așa de bine și noi care am luat premii și am fost nominalizați, nu? Eu nu știu ce se întâmplă în corporație și am fost curioasă pentru că nu știu în ce constă un teambuilding, chit că am mai văzut câteva filme, chiar unul unguresc acum câțiva ani, făcut mult mai sumbru, mai murea unul, alte chestii sinistre, ceea aici nu se întâmplă. După părerea mea, aici e un film extrem de ironic la adresa lor, lumea a fost curioasă să vadă.

A avut un marketing absolut genial pentru că s-au dus cu grupul ca pe vremuri, cum te duceai cu școala, așa că numărul spectatorilor a fost mult mai mare. Pe de altă parte, lumea a zis că nu e neapărat un film, că mare diferență între un film și o peliculă, chiar dacă nu se mai face pe peliculă de 35mm acum, eu așa le împart în capul meu. S-au dus pentru că e o chestie ușurică, de weekend, râdem, ne amuzăm. Și chiar dacă după aia, de multe ori când ieșim din sală ieșim cu criticile. Că știți cum e, ai intrat, ai plătit biletul, la revedere! Nimeni nu te întreabă după dacă ți-a plăcut sau nu.

Părerea mea este însă că în momentul ăsta și după pandemie cred că lumea a simțit nevoia să râdă și de aici a pornit toată această chestie. Dar vă aduc aminte că a mai fost unul și mai bun acum câțiva ani și care se chema Două Lozuri. Și acum dintr-o dată nu știu de ce toată lumea l-a uitat. Așa și cu Romina VTM cu manelele, dar uităm că acum foarte mulți ani Radu Muntean a făcut Furia, unde a adus pentru prima dată maneliști. Deci lucrurile astea se repetă, publicul vrea să vadă lucruri foarte diferite, eu cred că e important că lumea s-a dus la cinema și a învățat adresa”, a declarat Irina Margareta Nistor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 20 ian 2023, 16:44

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca