Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Invitata Georgianei Ioniță -Toader este Irina Păcurariu, realizator al emisiunii „Rețeaua de Idoli”, de la TVR 2. 

Irina Păcurariu este născută la Iaşi pe 23 martie 1969. A absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii „Gheorghe Asachi" - Iaşi. În 2008 a terminat un master în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.Din 1992 a intrat în echipa TVR Iaşi, unde a rămas până în 2004, anul în care a început să realizeze şi să producă emisiuni la TVR, în Bucureşti.


A urmat stagii de pregătire la BBC, Thomson Foundation, Discovery Campus, France 3, ARD, Circom Regional. Specializările principale au fost în producţia de documentare, reportaje şi programe, având teme sociale, interese ale minorităţilor, echilibru politic. 

A fost primul reporter român care a realizat un documentar în Himalaya - „Ţara Şerpaşilor", desemnat şi cel mai bun documentar al anului de APTR. 



A primit numeroase premii, cele mai importante fiind: Jurnalistul Anului pentru documentarul Marţi, Joi, Sâmbătă, Premiul Consiliului Naţional al Cinematografiei pentru reportajul EU - marginea Europei sau oricare dintre cele şase premii APTR, cu o încărcătură specială fiind Marele Premiu APTR pentru reportajul Codrina.


Printre cele mai importante programe realizate şi prezentate se numără: Poveste fără sfârşit, Mari români, Un european ca mine, Cealaltă Românie. În vara anului 2010 a prezentat emisiunea Camera de Ştiri (Newsroom), pe TVR Internaţional. Irina a mai prezentat, în toamna anului 2010, emisiunea interactivă Judecă tu!, difuzată pe TVR 1.
În 2011 a realizat la TVR1 seria de documentare „Culoarele Puterii", iar în 30 aprilie a lansat, la TVR 1, primul program despre Smart Education cu românii care sunt studenţi sau profesori la cele mai performante universităţi din lume,România deşteaptă. De asemenea, ea a prezentat, împreună cu Cristian Tabără, Zona Zero, o emisiune care oferă românilor şansa de a-şi împlini un vis de suflet.După CEALALTĂ ROMÂNIE, ROMÂNIA DEŞTEAPTĂ sau EXODUL MAMELOR, Irina Păcurariu a propus la TVR Internaţional o  nouă serie de reportaje având ca obiectiv declarat aflarea sensului nou pe care ACASĂ îl are pentru milioane de români - UNDE-I ACASĂ?

Irina Păcurariu este căsătorită cu alpinistul Constantin Lăcătuşu, primul român cuceritor al Everestului. Au împreună două fetiţe: Ana Carina şi Iris Petra. 

 

În platoul Spectacola, Irina Păcurariu a povestit cum „a lucrat” destinul la întâlnirea dintre ea și soțul ei, dar și cum a reușit să prindă „toate trenurile” care au oprit în stația ei. 

 

În prezent, Irina Păcurariu realizează la TVR 2 emisiunea Rețeaua de Idoli, o emisiune dedicată oamenilor dornici să cunoască personalităţi de valoare. Invitaţii sunt personalităţi diverse cu fapte, amintiri şi poveşti de viaţă nedezvăluite până acum.

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 19 mai, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania        

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/       

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola       

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en        

Site: https://www.spectacola.ro/       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: constantin lacatusu  georgiana ionita toader  irina pacurariu  oracolul vedetelor  reteaua de idoli  tvr 2 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel