Irina Rimes, amintiri neobișnuite din copilărie: „Mă jucam printre cruci. Cimitirul a fost mereu un loc de joacă”
Data publicării:
Irina Rimes a dezvăluit obiceiul neobișnuit pe care îl avea în copilărie și locurile stranii unde își petrecea timpul.

Irina Rimes  este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și compozitoare din România. Originară din Republica Moldova, Irina a cucerit rapid inimile publicului datorită stilului său unic, melancolic și profund emoțional, care o diferențiază în peisajul muzicii pop contemporane.

În cadrul unui interviu, Irina Rimes a vorbit despre copilărie și locurile unde obișnuia să își petreacă timpul. Artista a mărturisit că bunicul său era clopotar, iar bunica cânta în strană, astfel că și-a petrecut copilăria în biserică și în cimitir. Deși poate suna sinistru, cântăreața a declarat că acela era locul ei de joacă și că nu avea o conotație macabră pentru ea, fiind doar un copil.

„Mă jucam printre cruci”

„Nu am neapărat amintiri foarte clare despre gusturi sau mirosuri din copilărie, dar îmi amintesc câteva cântece pe care mi le cânta bunica și biserica unde îmi petreceam mult timp. Bunicul meu era clopotar, bunica mea cânta în strană, iar biserica era chiar peste drum de casa lor. Practic, mi-am petrecut copilăria în biserică și în cimitir. Sună macabru, dar pentru mine cimitirul a fost mereu un loc de joacă. Mă jucam printre cruci, printre morți. La noi, cimitirul are o conotație tragică, dar pentru mine era doar un alt loc unde mă jucam. Asta e una dintre amintirile mele din copilărie: joaca printre morminte”, a declarat Irina Rimes, pentru „Weekend Adevărul”.

Te-ar putea interesa și: Ce legătură există între Irina Rimes și Dan Bălan. Artista a făcut mai multe dezvăluiri: „S-a întâmplat pur și simplu”

Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală în anul, 2016 cu hitul „Visele”, și a demonstrat încă de la început că este o artistă versatilă, capabilă să scrie și să interpreteze piese care ating cele mai sensibile corzi ale sufletului. De-a lungul carierei, a lansat numeroase piese de succes, precum „Bolnavi amândoi”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Cosmos”. Albumele sale, dar și colaborările cu alți artiști de top din România, i-au consolidat poziția în industria muzicală.

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan, confesiuni emoționante despre sprijinul copiilor săi după despărțire: „Nu erau mândri de mine”

Irina nu este doar o voce excepțională, ci și o compozitoare talentată. Ea a scris melodii nu doar pentru ea, ci și pentru alți artiști de renume. De asemenea, este cunoscută pentru sinceritatea sa artistică și pentru textele profunde, adesea inspirate din experiențe personale. În interviuri, Irina a vorbit deschis despre dragoste, suferință și puterea de a te reinventa, teme care se reflectă puternic în muzica sa.

Dincolo de cariera muzicală, Irina Rimes este și o prezență constantă în emisiunile de televiziune, fiind unul dintre jurații îndrăgiți de la show-ul „Vocea României”. Aici, și-a câștigat publicul nu doar prin expertiza sa muzicală, ci și prin carisma și sensibilitatea de care dă dovadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel