Irinel Columbeanu, îngrijorat din cauza Monicăi Gabor: „Nu am mai vorbit deloc cu ea după ce s-a aflat vestea”
Data actualizării:
Data publicării:
Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după 10 ani de relație. Irinel Columbeanu își face griji pentru fosta lui soție. 

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație care a durat 10 ani. Chiar dacă nu au dat semne că ar avea probleme în cuplu, iată că totul a ajuns la final. 


Irinel Columbeanu spune că nu a mai vorbit cu fosta lui soție de când s-a aflat despre despățire și își face griji pentru ea. 


Monica a postat mai multe fotografii pe Instagram unde apare alături de sora ei în Dubai. Ramona Gabor este stabilită acolo de mai mulți ani și duce o viață de lux. 


Irinel Columbeanu crede că cei doi se vor împăca și spune că este doar o ceartă de moment. 


„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!

 

Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

 

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

 

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.


Irinel Columbeanu a vorbit și despre fiica lui, Irina. Cea mică trăiește de câțiva ani buni alături de mama ei în Amercia. Omul de afaceri spune că Irina scrie o carte în engleză și este foarte mândru de ea. 


„Irina mi-a spus acum două săptămâni că scrie la o carte. Deja ajunsese la peste 20.000 și ceva de cuvinte. Nu știu despre ce anume este cartea și eu sunt curios. Scrie în limba engleză. Acum vorbim de la autor la autor, ce să mai”, a mai spus Irinel Columbeanu despre fiica sa.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: irinel columbeanu  monica gabor 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel