Irinel Columbeanu își lansează a patra carte în China. Volumul va fi scris împreună cu fiica sa: ”I-am propus să-l scrie ea”
Data publicării:
Irinel Columbeanu a dezvălui detalii despre al patrulea volum al cărții sale.

Irinel Columbeanu are planuri mari de viitor. Fostul om de afaceri este pregătit să lanseze al patrulea volum al cărții sale, primele trei bucurându-se de un succes foarte mare. Însă, de data aceasta, fostul soț al Monicăi Columbeanu pregătește o surpriză inedită. Acesta vrea să lanseze cartea în China, iar personaj principal să-i fie chiar mama Irinucăi. De asemenea, acesta vrea să aibă parte și de ajutorul fetei sale pentru a duce la bun sfârșit romanul. În toate celelalte cărți, Irinel Columbeanu a dezvăluit detalii neștiute cu privire la căsnicia lui cu Monica Gabor, la divorț, dar și la relația dintre ea și Mr. Pink.

 „Sper să reușim în curând proiectul publicării cărții în R.P. Chineză. Seria o va continua Irina, dacă reușesc să o conving și dacă își va găsi timp și energie de la școală. O vom scrie împreună, draftul i-am propus să-l scrie ea și eu să-l rafistolez.”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro

Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu furnizorul de energie electrică, care l-a dat în judecată. Compania trebuie să îi înapoieze bani bărbatului

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să locuiască în America

Irinel Columbeanu a dezvăluit toată povestea ce l-a determinat să o lase pe Irina să trăiască alături de mama sa, în America, unde s-a mutat deja de 4 ani, în ultimul volum publicat de acesta. Fostul afacerist spunea faptul că a fost certat de Mr. Pink în acea perioadă, iubitul Monicăi Gabor, din cauza faptului că acesta nu voia să își lase fata să locuiască peste ocean. Chiar dacă i-a fost greu să renunțe la Irina, el a decis aproximativ jumătate de an mai târziu că este mai bine ca fata să locuiască cu mama ei.  

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro

Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani. Este vorba despre mii de euro

Irinel Columbeanu era foarte indecis, în ceea ce privește mutarea Irinei

Irinel Columbeanu povestește că, ceea ce l-a înfuriat mai tare pe afaceristul chinez este că acesta nu spunea nici da, nici nu, în ceea ce privește mutarea Irinei.

"Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Iri de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da.

Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.", a mai dezvăluit el.

Cum a decis Irinel Columbeanu să-și lase fiica să plece în America

"Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original“.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi“, „totul se-aranjează“. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.", a mai povestit Irinel în cartea sa.

Citește și: Carmen Brumă, secretul căsniciei cu Mircea Badea: ”Chimia de la început vine și pleacă”. Cum au gestionat cei doi bullyingul, de-a lungul timpului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carte  china  irina  irinel columbeanu  monica columbeanu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel