Irinel Columbeanu rupe tăcerea cu privire la noua parteneră. Cum arată femeia de afaceri care i-a răpit inima fostului milionar, la 66 de ani: „Ne-am cunoscut acum câteva zile”
Inima lui Irinel Columbeanu s-a aprins din nou după o vreme lungă. Acesta s-a afișat cu noua iubită pe care a cunoscut-o recent, în vacanță. Care sunt dorințele și planurile de viitor ale fostului milionar.

Irinel Columbeanu, fostul afacerist, a dezvăluit informații ce au lăsat publicul mască. Noutățile au să arate că, după ce a dat faliment și a pierdut întreaga avere a sa estimată,  încă din anii 2000, la peste 60 de milioane de dolari, dar și după dezastruosul divorț dintre acesta și fosta sa parteneră, Monica Gabor, care în prezent își trăiește fericirea în SUA alături de noul partener, Mr. Pink, dar și după alte multe probleme precum și pierderea custodiei fiicei sale rezultate în urma relației cu Monica, Irinel nu și-a pierdut entuziasmul în ceea ce privește capitolul amoros.

Și-a găsit iubirea la 66 de ani

Adevărul a ieși la iveală în legătură cu situația fostului milionar, care, fiind în vacanță, a cunoscut-o pe aleasa inimii sale. Pe deasupra, ironia destinului face ca noua parteneră a lui Irinel să fie tot în zodia Capricornului, la fel ca Monica Gabor. Fostul milionar a împlinit recent vârsta de 66 de ani și a sărbătorit cu prietenii una dintre cele mai importante zile din an pentru acesta.

De asemenea, femeia se încadrează cu totul în descrierea pe care a făcut-o Irinel cu câteva zile în urmă despre femeia ideală pentru acesta, chiar dacă a existat riscul ca pretendentele să devină intimidate de standardele lui.

„Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, ci cineva care să mă ajute în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap. Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc. De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi.

Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni”, a mărturisit, recent, fostul soț al Monicăi Gabor, conform Cancan.

Un alt subiect este: Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 60 de milioane: „Ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte”

S-au cunoscut în vacanță

Invitat la o pensiune, Irinel Columbeanu a întâlnit-o pe noua parteneră cu care s-a și afișat oficial. Aceasta este o femeie de afaceri din capitală și, se pare, întrunește toate condițiile pe care și le dorea fostul afacerist. Este de observat cum acesta preferă doamnele mai înalte decât el, dar cel mai interesant este faptul că Ani, pe numele său, are o vârstă mai înaintată decât fostele iubite ale lui Irinel.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

Poate te interesează și: Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 5 ani: „Monica hotărăște când”. Este devastat de durere

Nu și-a mai văzut fiica de 5 ani

După cum am precizat și mai devreme, Irinel Columbeanu are o fiică în vârstă de 16 ani care a rămas în custodia mamei sale, Monica Gabor și a tatălui vitreg, Mr. Pink. O altă dorință a fostului milionar este de a își revedea cât mai repede fiica.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion”, ne-a mai spus fostul om de afaceri.

Mai mult decât atât, protagonistul a recunoscut că ar fi foarte încântat dacă Ani, noua iubită, l-ar însoți peste Ocean pentru a îl susține în revederea cu Irinuca Columbeanu, fiica sa. De asemenea, fostul soț al Monicăi Gabor nu și-a mai văzut fiica de cinci ani.

„Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a adăugat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.

Un alt subiect ar fi: Romanița Iovan rupe tăcerea despre prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu: "Lucrurile acestea trebuie să rămână personale"

Aniversarea care l-a marcat pe Irinel Columbeanu

Totodată, într-un alt interviu, Irinel Columbeanu reamintește care a fost cea mai frumoasă aniversare cu ocazia zilei sale de naștere, care, culmea, a fost pe timpul relației sale cu Monica Gabor. Cea din urmă precizată, i-a oferit un cadou inedit.

„Da, cum să nu-mi amintesc de cea mai frumoasă aniversare a mea. A fost cea de la Mărul de aur, organizată de Monica în colaborare cu prietenul meu Cornel Stănia.

Monica mi-a cumpărat o stea. Au participat și părinții mei, Ramona Gabor, sora Monicăi și Gabi Bădălău, pe atunci prietenul Ramonei.

Probabil, dacă steaua e vizibilă din Malibu, California, s-or mai uita Monica și Irina la ea. Dacă nu se petrecea incendiul din noaptea de Halloween 2021 să ardă certificatul cu coordonatele exacte astronomice ale stelei atârnate pe peretele de deasupra tejghelei din marmură a barului din camera mea din fosta mea casă de la Izvorani, actualmente o ruină pe care am mai contemplat-o de câteva ori de la distanță de pe lac din barca în mers a unui prieten cu afaceri imobiliare prin zonă, era altceva… Nu am avut însă inspirația să-i fi făcut vreo poza. Știu doar că poartă numele meu. Dar nu și unde e”, a completat Irinel Columbeanu, conform cancan.

Poate vrei să citești și despre: Singura dorință pe care Irinel Columbeanu o are pentru 2023: „Vreau să o revăd oriunde”

Puteți vedea pozele cu noua parteneră a lui irinel Columbeanu aici.

 

Data: 07 iun 2023, 17:17
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: declaratii  delta dunarii  irinel columbeanu  iubita  poze  vacanță 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...