Irinel Columbeanu sare în apărare fostei soții. Afaceristul dă de pământ cu avocata care o acuză pe Monica Gabor că are o datorie uriașă la ea
Data publicării:
Irinel Columbeanu a sărit în apărarea Monicăi Gabor și a pus-o la punct pe avocata Tripona Murgu, care a reprezentat-o în procesul de divorț.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în anul 2006, însă, iubirea lor a ajuns la final în anul 2011, astfel că au decis să divorțeze în tensiuni și scandal. Ulterior, fosta soție a afeceristului s-a mutat peste Ocean. 

Irinel Columbeanu a sărit în apărarea Monicăi Gabor

Acum, avocata Monicăi Gabor, cea care a reprezentat-o atunci în instanță, o acuză pe iubita lui Mr. Pink ar avea o datorie uriașă la ea. În apărarea vedetei a sărit chiar Irinel Columbeanu. Acesta este de părere că avocata Tripona Murgu vrea doar să pună mâna pe banii fostei sale soții. De asemenea, acesta susține că sunt șanse ca avocata în cauză să nici nu fi absolvit vreo facultate care să îi dea calificarea de avocat.

„Eforturile de a pune mâna pe niște bani nemunciți ale acestei doamne ce se pretinde avocat de meserie, Tripona Murgu, sunt pentru mine nu numai rizibile dar și pur și simplu penibile. Probabil că, de fapt, nu a absolvit nicio facultate de drept, altfel nu se explică demersul descalificant de a-și propune să „recupereze”, (de parc-ar fi făcut o investiție în vreo afacere), prin căile justiției române (ba parcă și americane, se pare), irosindu-le astfel fără sens timpii de instanță) o sumă de 70.000 de euro despre care știe foarte bine că este în același timp și nemeritată și prescrisă. De ce nemeritată? Fiindcă un avocat atunci când invocă o sumă unui client ca și datorată trebuie să aibă în spate un contract de reprezentare în instanță și în portofoliu o serie de procese câștigate conform contractului la angajarea sa. Deși nu sunt avocat știu foarte bine care a fost acum 11 ani obiectul disputei între mine și Monica Gabor (fostă Columbeanu), respectiv încredințarea minorei Irina Columbeanu mamei sau tatălui. Ori hotărârea instanțelor de la acea vreme este de notorietate, care a fost-respectiv tatălui, consecința în speță fiind aceea că le-a lăsat pe mamă fără fiică și pe „avocată” fără motivul legal de a-i cere bani clientei sale, conform înțelegerii lor scrise. În rest, discuții de genul că „avocata” ar fi efectuat deplasări la București în vederea reprezentării clientei la instanță, (asistării ei din punct de vedere juridic) sunt futile, toată cheltuiala a fost făcută în exclusivitate pe riscul „avocatesei” și nu înțeleg de ce (și nici cum) aceasta continuă să întrețină uriașa campanie de presă, antamată nu în lipsa voinței și a declarațiilor ei”, a declarat Irinel Columbeanu, notează Click.

Irinel Columbeanu: „O incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale”

„Personal, consider că repercusiunile acestei (cheltuieli considerabilă a statului român- de timp prețios de instanță și substanțialele daune morale cauzate Monicăi Wangsuo și familiei sale prin declarații iresponsabile de genul că „nevasta miliardarului chinez nu ar avea nimic în conturi în America” ar trebui cumva recuperate de la persoana ce le-a cauzat. Respectiv, Tripona Murgu, drept care îndrăznesc să propun și o formulă de recuperare: în ceea ce îl privește pe Mr. Pink o să o incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale. Cât privește statul român, sesizez public prin intermediul dumneavoastră Baroul avocaților și Ministerul Justiției ca, prin amenzile pe care le pot aplica responsabililor, să urmărească recuperarea sumelor inutil cheltuite de stat. Mă întreb de asemenea cum o fi reușit această „avocată” să „recupereze” 4.500 RON din contul Monicăi și cine, de ce și de la ce instanță sau prin ce executor judecătoresc s-o fi reușit această performanță și în baza căror probe?, toate acestea în speranța auto-sesizării Ministerului Public pentru săvârșirea unor infracțiuni concurente de abuz în serviciu”, a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   avocata  irinel columbeanu  monica gabor 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel