Irinel Columbeanu și Monica Gabor își împart averea la 10 ani de la divorț. Ce pretenții a avut diva de la Izvorani de la fostul soț
Irinel Columbeanu și Monica Gabor își împart bunurile abia acum, la 10 de la despărțire. Ce s-a stabilit în instanță?

Divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a zguduit lumea mondenă în urmă cu 10 ani. De atunci, diva de la Izvorani și-a făcut propria viață în SUA alături de Mr. Pink. Chiar dacă duce o viață de lux, iar fostul ei soț este îngropat în datorii, vedeta nu renunță la partea ei de avere. 


La 10 ani de la divorț, cei doi sunt nevoiți să își împartă bunurile, iar Monica Gabor să își ia partea de avere pe care a solicitat-o și la momentul despărțirii. 


Irinel Columbeanu avea o datorie de aproximativ 150.000 de euro și societatea a fost cea care a cerut partajul și a încercat să-l execute silit pentru a-și recupera creanța


Potrivit Judecătoriei Buftea, Monica Gabor și Irinel Columbeanu urmează să împartă un teren de câteva mii de metri pătrați situat în Ciolpani, Ilfov.


„Admite cererea de chemare în judecată. Dispune ieşirea din indiviziune a pârâţilor cu privire la terenul situat în Com. Ciolpani …, având număr cadastral -, înscris în Cartea funciară nr. – a U.A.T. Ciolpani (provenită din cartea funciară de pe hârtie cu nr. -). Atribuie în natură pârâtului Columbeanu Adrian-Irinel Lotul nr. 1 prevăzut în Raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit de către dl. expert Cozma Dorin, aflat la filele 233-246 din dosar. Atribuie în natură pârâtei Gabor Monica Lotul nr. 2 prevăzut în Raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit de către dl. expert Cozma Dorin, aflat la filele 233-246 din dosar. Anulează ca netimbrată cererea reconvenţională formulată de către pârâta Gabor Monica. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 09.11.2021”, se arată în decizia Judecătoriei Buftea, potrivit libertatea.ro


Monica Gabor trebuie să vină în România pentru a primi partea ei de avere. Decizia luată marți, 9 noiembrie, de instanță poate fi atacată în 30 de zile, aceasta nu este definitivă.

 

Citește și: Mihai Găinușă a fost jefuit în plină zi. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” le cere ajutorul oamenilor pentru a-l prinde pe hoț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 12 noi 2021, 14:10

Captură video Youtube/ Sunrise

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Tudor Chirila și Andreea Esca, facebook, colaj foto

Tudor Chirilă a recunoscut. Artistul a fost îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista