Irinel Columbeanu a plecat în State, să-și viziteze fiica. Cine i-ar fi plătit biletul de avion
Data actualizării:
Data publicării:
Irinel Columbeanu, tată sărac, tată bogat. Fostul afacerist s-a ținut de cuvânt. Care sunt zvonurile cu privire la prețul biletului de avion, deși averea acestuia se reduce la nimic comparativ cu ce a avut în trecut.

Ziua cea mult așteptată a sosit pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist, care e risipit o avere ce se estima la 60 de milioane de dolari în anii 2000, a plecat în SUA pentru a-și revedea fiica, după mai bine de 5 ani. Toată lumea știe că acum, Irinel, este falimentat, iar averea sa se reduce la aproape nimic dacă stăm să comparăm cu ce a avut ani de-a rândul. După cum chiar acesta a precizat, mai multe decizii proaste de investiție l-au adus în siutația în care se află.

Cine i-ar fi plătit biletul

Acum, Irinuca Columbeanu are 16 ani și conduce o mașină de lux, potrivit Libertatea, iar biletul de avion al lui Irinel ar fi fost plătit de Mr. Pink, afaceristul chinez din SUA, actualul soț al Monicăi Gabor și tatăl vitreg al Irinucăi.

Vestea i-a încântat pe apropiații lui Irinel, deși nu s-a precizat nimic despre noua sa parteneră. Iubirea pe care a găsit-o cu ocazia unei vacanțe în Deltă, pe numele său, Ani, nu a fost precizată în această călătorie peste ocean.

Brand puternic pentru Irinuca

Cu ocazia unui interviu, fostul afacerist spune câteva cuvinte despre plecarea sa peste Ocean, dar și despre fiica sa Irinuca. Aceasta abia a împlinit 16 ani și conduce o mașină cu brand puternic. Ea are prietene și pare că s-a integrat în cultura nord-americană.

„Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o”,a spus acesta, tare mândru de fiica sa, potrivit cancan.

„Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămână, pe 20 iunie”

Cine este partenera care și-ar fi dorit să-l însoțească în State

Irinel a oferit o scurtă declarație despre noua iubită cu ceva timp în urmă.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

S-a ținut de cuvânt

Așa cum a și precizat acum mai mult timp, Irinel s-a ținut de cuvânt și pe 13 iunire 2023, spre State pentru a o revedea pe fiica sa.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion”, a mai spus fostul om de afaceri.

Mai mult decât atât, protagonistul a recunoscut că ar fi foarte încântat dacă Ani, noua iubită, l-ar însoți peste Ocean pentru a îl susține în revederea cu Irinuca Columbeanu, fiica sa. De asemenea, fostul soț al Monicăi Gabor nu și-a mai văzut fiica de cinci ani.

„Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a adăugat Irinel Columbeanu, conform cancan.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: irinel columbeanu  irinuca  monica gabor  sua 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel