Irinel Columbeanu, traumatizat de Sorin Oprescu. De la ce i s-a „tras” pierderea celor mai frumoase femei
Data actualizării:
Data publicării:
Irinel Columbeanu a dezvăluit motivul pentru care Sorin Oprescu l-a traumatizat. l-a făcut să piardă tot.

Irinel Columbeanu a fost, în anii 2000, unul dintre cei mai influenți oameni din România, cu o avere inimaginabilă. Având unele dintre cele mai frumoase femei din țara noastră ca partenere și cele mai scumpe mașini în fața „porții”, dezastrul fostului milionar a avut loc în momentul în care a ales să candideze la primăria Capitalei, în 2012. Acest eveniment, după cum a admis și fostul milionar de la Izvorani, i-a adus sfârșitul. Cu o altă ocazie, Irinel a mai spus că investițiile greșite, „proaste”- numite de acesta, i-au adus, și ele, sfârșitul. Oscilând între investițiile greșite și candidatura la primărie, Irinel pare să nu aleagă o singură variantă care l-a făcut să piardă o întreagă avere.

Mai mult decât atât, fostul latifundiar trăiește foarte modest acum, plecarea Monicăi Gabor și a fetiței sale reprezentând o traumă pentru vedetă. Monica ales să trăiască alături de Mr. Pink, un investitor american, iar viața celor două femei din lumea lui Irinel se desfășoară peste Ocean. Pe de altă parte, fostul milionar de la Izvorani trăiește „normal”, mulți fiind mirați de cum a putut acesta să adopte un trai de viață atât de „neobișnuit” pentru cei care, cândva, aveau șofer personal.

Sorin Oprescu l-a traumatizat pe Irinel Columbeanu

Întrebarea pe care o mulți au gândit-o a fost „Cum de se poate risipi o avere de milioane de euro atât de repede?”, iar Irinel vine cu o precizare foarte importantă pentru elucidarea acestui mister. După cum am menționat și mai sus, pe lângă varianta „proastelor investiții”, mai există și situația „sabotării” acestuia de către fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, căruia i s-a terminat mandatul în 2015. Fostul latifundiar sugerează că fostul primar i-a pus „bețe în roate”, lucru ce a culminat cu o scrisoare din partea băncii, acolo de unde Irinel a luat un credit pentru a finanța întreaga campanie politică. Deși nu este precis, Irinel indică o eventuală implicare „prin spatele cortinei” a fostului primar pentru a elimina competiția.

„Au fost și s-au dus. Am regrete în viața asta. Am. Atunci când am candidat la primăria Capitalei, acela e regretul meu. Este cel mai mare regret pentru că, la vremea aceea, domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu...Cred că l-am deranjat forte tare și dintr-odată am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul că am fost declarat scadent. De la asta mi s-a tras.”, a spus Irinel, în cadrul emisiunii.

Celelalte „investiții” care au ruinat averea de 60 de milioane de dolari

După cum am zis și mai devreme, Irinel a mai spus, acum ceva timp, că risipirea averii de aproximativ 60 de milioane de dolari, s-a datorat unei proaste investiții. Astfel, Irinel a vorbit despre o fabrică pe care nu a gestionat-o așa cum ar fi trebuit. 

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă.”, a declarat Irinel Columbeanu, conform Viva.

Cu toate că participarea la alegerile primăriei Capitalei sau investițiile negândite i-au adus sfârșitul din punct de vedere financiar, Irinel Columbeanu a rămas una dintre cele mai marcante vedete din istoria showbizului românesc. Deși accentul pică pe candidatura care i-a adus sfârșitul, Irinel nu poate să nu aducă aminte, în diversele sale apariții media, și de afacerile care l-au făcut să piardă mult. Pe de altă parte, asumarea riscului pierderii face parte din „regulile jocului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: irinel columbeanu  monica gabor  primarie  sorin oprescu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel