„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ficatul este principalul centru de detoxifiere. Acesta lucrează din greu pentru a elimina toxinele și deșeurile metabolice acumulate în organism înainte ca acestea să facă mult rău. Multe suplimente naturale sprijină sănătatea ficatului, dar o serie dintre ele fac contrariul.
Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acad. prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical și DC News, a explicat dacă sunt periculoase condimentele pentru ficat.
"Condimentele nu sunt neapărat periculoase. Acum, știți bine, indienii mănâncă atât de condimentat încât ar trebui să moară toți de ficat dacă ar fi toxice. Sunt destul de agresive pe tobul digestiv, mai ales pe unele segmente, în zona terminală. Pacienților cu hemoroizi nu le-aș recomanda condimente. Nici pe stomac nu sunt ușor de tolerat, dar, sigur, depide de gusturi.
Sigur, dacă ne referim în mod specific nu la condimente, ci la ustoroi", a declarat acad. prof. dr. Irinel Popescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: boli irinel popescu pericol sănătate
Consumul de apă, un gest atât...
Consumul de apă, un gest atât...