Isabela Onoriu, ordin de protecție împotriva lui Daniel Onoriu. Declarațiile neașteptate ale vedetei: „Viața mea este în pericol”
Data publicării:
Isabela Onoriu a luat o decizie neașteptată, în legătură cu fostul soț, Daniel Onoriu. 

Vestea că Daniel Onoriu divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. 

Deși, Isabela Onoriu și-a dorit să încheie divorțul de fostul soț, fără scandal, femeia susține că Daniel Onoriu o amenință, motiv pentru care a decis să ceară ordin de protecție împotriva acestuia. 

Isabela Onoriu, ordin de protecție împotriva lui Daniel Onoriu

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.

Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Cum a reacționat pilotul Daniel Onoriu

Daniel Onoriu susține că nu a agresat niciodată o femeie, însă a recunoscut că a folosit cuvinte jignitoare la adresa acesteia. 

„ Niciodată în viața mea (n.r. nu am amenințat-o), doar am înjurat-o și atât.(…) Eu nu pot să bat o femei, nu pot să bat un copil, că sunt vai de mama mea, am stat 55 de zile în comă. Ea m-a abandonat ca pe un câine. E normal așa ceva?”, a declarat acesta pentru un post TV.

Daniel Onoriu, părăsit de noua iubită

Daniel Onoriu s-a afișat cu o nouă femeie, din Canada, pe care o numea deja a fi „soția sa”. Chiar dacă pilotul le spunea tuturor cât de mult o iubește pe aceasta și că, în curând, va ajunge din nou în fața altarului, se pare că situația s-a schimbat, din nou. Daniel Onoriu a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, unde a spus faptul că femeia s-a despărțit de el, pentru a se întoarce la fostul partener de viață.

„Dragilor! Am renunțat la canadiancă. Mi-a dat un mesaj în care m-a anunțat că nu poate continua cu mine din cauza distanței mari care e între noi și are dreptate! Mie îmi convine sincer că nu continuăm și îmi pare bine că ea a fost prima care a pus stop relației noastre! Eu am caracter și nu i-am spus că nu îmi place de ea așa că sunt fericit că am scăpat de ea! Ea și-a pus poze cu fostul ei pe profil, un tip destul de pămpălău și spun asta pentru că acum două zile am vorbit cu el la telefon și i-am spus că am făcut dragoste cu iubita lui de trei ori! Dacă el acceptă așa ceva înseamnă că e un om josnic și să fie sănătos. Mai jos aveți mesajele dintre mine și Canadiancă.”, le-a transmis Daniel Onoriu fanilor săi, unde le-a atașat și conversațiile dintre el și fosta sa iubită.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   daniel onoriu  isabela onoriu  ordin  protectie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel