Ispita Diandra, acuzată că vinde haine de pe site-uri chinezești. Reacția ei la comentariile negative
Data publicării:
Diandra, ispita de la „Insula Iubirii”, a lămurit zvonurile conform cărora ar cumpăra haine chinezești pe care le-ar vine la un preț mult mai ridicat.

Diandra Moga, ispita de la „Insula Iubirii”, a fost acuzată în mediul online că ar cumpăra haine de pe site-uri chinezești pe care le-ar vinde mult mai scump. Tânăra are un brand de haine și a spus că întotdeauna a fost pasionată de modă. Acum, ea a clarificat situația și a dezvăluit dacă face sau nu acest lucru. Ispita a declarat că are, de fapt, două branduri, unul care este de import și unul pentru care hainele sunt fabricate la noi în țară. Obiectele vestimentare incluse în cel de-al doilea brand au fost foarte comentate, iar Diandra a fost criticată pentru prețurile piperate. De asemenea, internauții i-au lăsat mai multe comentarii pe rețelele sociale în care au spus că produsele se găsesc și pe diferite site-uri chinezești, dar la un preț mult mai mic.

„Din China le iau, e sursa principală”

„Din China le iau, e sursa principală. Unul este import, celălalt este fabricat. Ce nu s-a înțeles, de fapt, este că de ce nu am vrut eu să îmi divulg sau că nu am fost foarte directă cu sursele mele și cu modul cu care se produc gecile și toate celelalte haine, adică nu le-am dat mură-n gură cum se cheamă. Durează și zece zile o geacă. Asta nu înțelege publicul, că dacă ei își doresc și o capsă pusă unde vor ei se pune unde o vor ei. Nu las clientul nemulțumit”, a declarat ispita Diandra, la emisiunea „Un Show Păcătos”.

Totodată, Diandra Moga a vorbit și despre cum a evoluat relația ei cu Andrei după emisiune. Tânăra a mărturisit că după finalizarea show-ului nu au mai păstrat legătura, conexiunea fiind întreruptă odată cu întoarcerea în România. De asemenea, ispita a recunoscut că nu și-ar fi dorit o relație cu Andrei și a spus că indiferent de cum ar fi decurs lucrurile pe insulă, s-ar fi întors acasă așa cum a venit, adică singură.

Diandra a precizat că a trăit clipa și s-a bucurat de ce s-a întâmplat în Thailanda, considerând că a fost doar o iubire de-o vară, deși spune că este foarte mult spus că a fost iubire. Mai mult decât atât, tânăra a menționat că dacă ar mai participa ca ispită în următorul sezon al reality show-ului, ar fi ca să își demonstreze că poate avea și un alt rol decât cel pe care l-a întruchipat acum.

Te-ar putea interesa și: Diandra Moga, adevărul despre relația cu Andrei Rotaru. A jucat sau nu doar rolul de ispită?

„S-a rupt conexiunea”

„Nu am continuat relația în România. A zis în ultimul episod, chiar când a fost finalul, că s-a rupt conexiunea. Exact același lucru cred și eu într-o oarecare măsură. Dacă stau să privesc din interior și să privesc emisiunea, am râs de mine. Am putut să observ și la mine momentele în care am părut mai puțin ancorată în realitate. S-a văzut și în emisiune exact ce s-a întâmplat, dar exact cum am spus și acolo, am trăit momentul. M-am bucurat de ce a fost acolo. Indiferent de cum ar fi fost situația, eu m-aș fi întors acasă în același format în care am venit în emisiune. O iubire de-o vară, așa am numit-o.

Dacă m-aș mai duce, ar fi ca să îmi demonstrez mie că pot să întruchipez și un alt personaj decât cel pe care l-am întruchipat în ediția asta. Mi-aș asuma, poate, un alt rol. M-a ajutat și a fost constructiv pentru mine, eu am învățat din experiența asta. Mi-am dat seama că dacă era totul lapte și miere și toată lumea te-ar fi plăcut, tot nu era ceva în regulă. A fost echilibrul ăla perfect”, a declarat ispita Diandra, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel