Ispita Diandra, adevărul din spatele momentelor intime cu Andrei la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat, de fapt
Data publicării:
Diandra, celebra ispită de la „Insula Iubirii”, a dat cărțile pe față și a dezvăluit până unde au ajuns ea și Andrei Rotaru pe parcursul celor 21 de zile petrecute în Thailanda.

Invitată în cadrul unui podcast, Diandra Moga, ispita care a reușit să îl facă pe Andrei, concurentul căsătorit de peste 10 ani, să uite de soția sa, a vorbit despre lucrurile care s-au întâmplat între ei în timpul emisiunii. Deși Andrei a lăsat de înțeles că între ei se întâmplă lucruri mai intime decât simple săruturi și atingeri, mai ales în momentul în care i-a căzut din buzunar un prezervativ desfăcut, tânăra a mărturisit că nu știa despre această scenă și că a aflat totul atunci când a urmărit reality-show-ul.

„Nu mi-am dorit să fiu chiar așa pe față”

„Nu era act sexual, dar a fost și faza cu prezervativul. Eu nu știam de el, am aflat de la televizor. Nu am înțeles, dar pot să bănuiesc. Înainte a fost cearta mea cu Andrei, i-a căzut din buzunar lângă Cornel și așa s-a dus mai departe. În plus, era desfăcut, na…ce să zic. Ne mai pupam, eram mai apropiați, mai intimi. Eu nu mi-am dorit să fiu chiar așa pe față”, a declarat Diandra, în cadrul podcastului „Invitați Charismatici”. 

Te-ar putea interesa și: Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

„Am admirat-o pentru atitudinea de la bonfire”

De asemenea, Diandra a precizat că după finalizarea emisiunii Cristina, soția lui Andrei, a păstrat legătura cu ispita Eric, iar ea a continuat să vorbească cu Andrei. Deși bărbatul îi spunea că nu suferă, ispita a simțit că minte și empatiza cu el, dar nu a vrut să aibă o relație doar pentru a-l consola. În plus, Diandra a recunoscut că a admirat-o pe Cristina pentru atitudinea pe care a avut-o la ceremonia finală, dar crede despre aceasta că sentimentele ei sunt atât de puternice încât nu realizează că poate avea parte de ceva mult mai bun decât ceea ce trăiește acum.

„Ei au divorțat după emisiune. Cristina a vorbit cu Eric o perioadă, eu cu Andrei. El s-a mutat la București și stătea singur, dar îmi mai scria că nu e bine. Zicea că îi este greu noaptea, când se pune în pat. Știam că nu va rezista mult timp singur. Nu am vrut să continui o relație cu el, doar să îl consolez, să îl sfătuiesc. Empatizam cu el. Zicea că nu suferă după nimeni, dar simțeam suferința lui prin telefon.

Te-ar putea interesa și: Maria Tebieș, ispita de la Insula Iubirii, i-a pus gând rău lui Jador: „Dacă îl sun, nu o să mai fie însurat” / Video

Nu am vorbit cu Cristina, eu am admirat-o pentru atitudinea de la bonfire. I-am spus ce cred, că nu sunt buni împreună. Și ea, dar și el, pot mai mult și mai potrivit pentru ei. I-am admirat atitudinea. Ce să discut? Nu am nimic. Poate doar dacă mă întreabă ea ce s-a întâmplat acolo. Ea, având sentimente puternice pentru el, nu poate să îl vadă din exterior încât să își dea seama că poate mai bine”, a adăugat Diandra.

La ceremonia finală din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, Andrei s-a întâlnit cu Diandra, ispita cu care a creat o conexiune profundă și de care s-a îndrăgostit. Concurentul a spus clar că își dorește să plece împreună cu aceasta și deși toată lumea se aștepta ca și ea să dorească să plece de pe insulă cu el, ispita a șocat cu decizia sa. Tânăra a hotărât să plece singură, considerând că Andrei mai are lucruri de rezolvat înainte de a începe o nouă poveste de dragoste. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel