Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”
Data publicării:
Colaborarea dintre Marcel de la „Insula Iubirii” și Jimmy Dub a luat sfârșit. Se pare că cei doi nu s-au mai înțeles și nu vor mai lucra împreună pentru alte proiecte.

După ce au lansat împreună piesa „Hola Mami Que Guapa”, care a devenit extrem de cunoscută de întreaga țară, Marcel și Jimmy Dub au ales să pună punct colaborării și să nu mai lucreze împreună pentru alte proiecte.

Într-o intervenție la Știrile Antena Stars, ispita Marcel a făcut mai multe dezvăluiri și a spus care este adevăratul motiv pentru care nu va mai lucra cu Jimmy Dub. Bărbatul a declarat că totul a pornit de la bani, iar cântărețul a ajuns să fie cunoscut datorită lui și să fie chemat la anumite evenimente pentru colaborarea cu el. Mai mult decât atât, Marcel a mărturisit că a fost avertizat de mai multe persoane în legătură cu Jimmy Dub, dar nu a crezut cele auzite și a decis să colaboreze cu el. Ispita îl acuză de lăcomie și spune despre acesta că a pus banii mai presus de prietenia pe care au format-o.

Te-ar putea interesa și: Iustina și Cornel de la Insula Iubirii se pregătesc să devină părinți. Cei doi au oferit detalii despre botezul fiicei lor

„El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”

„Atunci când apar anumite persoane în viața ta și când ești jos, te iau de mână. Am zis că dacă tu nu apreciezi că sunt bun la suflet, nu sunt pervers ca toată lumea. Și mi-au zis anumite persoane: „Ai grijă la șerpi”. Nu era vorba de bani, nu eram eu bogătaș. Dacă tu nu ai apreciat și lăcomia e mai presus de prietenie, eu ce pot să spun? Nu am crezut înainte, eu nu îl știam pe el, dar de când m-am mutat în București, prieteni, cunoștințe mi-au zis de el. El s-a făcut cunoscut pe spatele meu și unde l-a chemat a fost datorită mie. Da, ăsta a fost motivul. Nu am cerut miliarde, l-am lăsat pe el să decidă”, a declarat ispita Marcel, la Știrile Antena Stars.

La rândul său, Jimmy Dub a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a anunțat sfârșitul colaborării dintre el și Marcel. Cântărețul a precizat că totul s-a terminat pe cale relativ amiabilă și că fiecare se va concentra pe propriile sale proiecte.

„Vreau să vă anunț că, începând de astăzi, colaborarea mea cu Marcel Andrei a ajuns la final pe o cale relativ amiabilă. Proiectele noastre urmează direcții diferite și din acest moment, ne vom concentra fiecare pe propriile noastre planuri”, a reacționat Jimmy Dub.

Jimmy Dub l-a contactat pe Marcel după finalizarea sezonului „Insula Iubirii”, iar inspirați de replicile celebre ale ispitei, au creat prima piesă împreună. După ce au lansat și a doua melodie în urmă cu câteva zile, amândoi au anunțat că nu vor continua colaborarea, motivul fiind unul financiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel