„Îți promit. N-am mai pățit asta niciodată”. Bianca Drăgușanu, pact neașteptat cu Bursucu. Ce promisiune i-a făcut blondina prezentatorului TV
Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Bursucu au făcut un pact neașteptat. Blondina i-a făcut o promisiune prezentatorului TV.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Este recunoscută pentru aparițiile sale în media și pentru viața sa personală intens mediatizată. Blondina și-a făcut apariția în presă încă de la vârsta de 17 ani. Au trecut 25 de ani de atunci, iar până în ziua de astăzi, despre ea s-ar fi scris aproximativ 10 mii de articole.

Și în cei trei ani de relație cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a continuat să țină primele pagini ale ziarelor. Relația celor doi a fost considerată una tumultuoasă, marcată de despărțiri și împăcări. Chiar dacă și-au aruncat și cuvinte dure, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au putut sta departe unul de celălalt și s-au întors de fiecare dată unul în brațele celuilalt.

Bianca Drăgușanu, pact cu Bursucu. Ce promisiune i-a făcut blondina prezentatorului TV: „Îți promit”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Bianca Drăgușanu a făcut un pact neașteptat cu Bursucu. Blondina i-a promis prezentatorului TV că nu va mai discuta niciodată public despre relațiile sale amoroase. Bursucu a subliniat importanța acestei decizii pentru bunăstarea ei, a relației sale și a copilului său, explicând că o viață privată mai liniștită ar putea avea un impact pozitiv.

Bursucu: Vreau să facem ceva. Te respect și te consider prietena mea, așa că vreau să facem astăzi un pact. Vrei? Îți va fi ție benefic.

Bianca Drăgușanu: Da, zi.

Bursucu: Îmi promiți că facem asta.

Bianca Drăgușanu: N-am mai pățit asta niciodată, să facă cineva ceva care e bine pentru mine.

Te-ar putea interesa și: Cornel Palade a dat cărțile pe față! Actorul a recunoscut în direct că a înșelat-o pe soția sa, Iuliana Palade: „Ea află acum. Nevastă, parcă e prima”

Bursucu: Începând de astăzi, indiferent ce s-ar întâmpla în viața ta personală, că te vei împăca cu Gabi, oricum sunteți împăcați, simt eu asta. Dacă o să vă fie bine sau rău, că nu o să mai fiți împreună sau indiferent de ce se va întâmpla, din momentul acesta nu mai vorbești niciodată, dar niciodată despre relațiile tale de dragoste.

Bianca Drăgușanu: Îți promit, îți promit. Niciodată! Indiferent ce apare, cine mă provoacă și ce se întâmplă, nu o să mai comentez niciodată stadiul. Așa rămâne.

Bursucu: Pentru bine tău, pentru binele vostru, pentru binele copilului tău, pentru viața ta mai liniștită.

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își modifică pozele. Afaceristul îi răspunde Biancăi Drăgușanu, după ce blondina a spus că apelează la trucuri de femei

Bianca Drăgușanu: Da, am promis.

Bursucu: Vezi că o să te sun. Dacă o să văd vreodată că te-ai enervat, că ai apărut sau că ai dat vreun titlu, te sun și o să te întreb dacă tu ai dat titlul respectiv.

Bianca Drăgușanu: Dar eu nu dau titluri, că eu pot doar să mă enervez pe titluri care nu sunt adevărate.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă: „Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel