Iubita lui Dinu Maxer, victima bullying-ului. Magdalena Chihaia a fost amenințată cu moartea: ”A zis că bagă cuțitul în mine!”
Data publicării:
Magdalena Chihaia a fost amenințată cu moartea, după ce a ajuns victoma bullying-ului. Iubita lui Dinu Maxer a povestit prin ce coșmar a trecut.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Magdalena Chihaia se numără printre cei mai îndrăgiți actori din generația nouă. Actrița s-a făcut remarcată și prin rolul, Sora Magdalena, interpretat la iUmor.

Iubita lui Dinu Maxer, victima bullying-ului

Magdalena Chihaia recunoaște că s-a confruntat cu bullying-ul, după rolul pe care l-a interpretat la iUmor, de pe Antena 1. ba mai mult, iubita lui Dinu Maxer susține că a primit amenințări cu moartea, fiind acuzată de blasfemie, după ce a spus, printre altele, și că: ”Iisus nu avea cum să se nască în România, pentru că aici dintotdeauna a fost greu să găsești o v****ă”. Actrița susține că au existat multe persoane care nu au înțeles faptul că tot ce s-a văzut la televizor a fost un pamflet. 

”În realitate, sunt multe răutăți, multe critici, mulți oameni răi. Am fost dublă finalistă la iUmor, iar după ce am prezentat numărul cu sora Magdalena am luat foarte mult hate, vorbe grele, de la foarte mulți care se dădeau creștini, însă doar cu vorba.

Am primit inclusiv o amenințare cu moartea, că, dacă mă prinde în fața blocului, bagă cuțitul în mine, că am zis eu nu știu de ce, despre biserică. De fapt, era un pamflet, trebuia luat și tratat ca atare, că doar nu m-am dus la Știrile de la ora 5, ca să spun eu ce se întâmplă în biserică”, a declarat Magdalena Chihaia, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Magdalena Chihaia, critici după ce a recunoscut că se iubește cu Dinu Maxer

Actrița recunoaște că a primit multe critici și după ce și-a asumat relația cu Dinu Maxer.  Magdalena Chihaia susține că a primit hate pentru faptul că este prea naturală.

”Iar de când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă. Una era dacă venea cineva la un spectacol, era justificat, data viitoare jucam mult mai bine. În schimb, când te uiți efectiv la oamenii care te critică, care te judecă, și care se dau mari, dar nu sunt nici perfecți și nici studii n-au…Să mă judece cineva care arată impecabil! Eu și Dinu pare că suntem din altă lume, nu de aici, vrem să stăm departe de răutăți”,  s-a mai confesat Magdalena Chihaia, pentru sursa menționată mai sus. 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, secretul unei relații perfecte

„Avem un mod reciproc de a ne potența artistic, de a ne elibera de stres, de a ne înțelege, de a trece peste probleme, pentru că există probleme la fiecare pas, pentru toată lumea, iar lucrul acesta se vede în zâmbetul nostru, în momentul în care suntem împreună. Zâmbetul a spus multe, ne-a făcut, cumva, să înțelegem, de fapt, cât de bine ne stă împreună. Toată lumea îmi spunea că parcă am întinerit și le spuneam că nu fac nimic special, dar am un om special lângă mine care face ceva pentru mine, a spus Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Spectacola

„Iubirea chiar schimbă totul. Chiar și proiectele curg altfel, adică poți să te gândești altfel în momentul în care trebuie să creezi sau să construiești ceva, pentru că ești liniștit sufletește, iar când am o realizare la teatru, când mă duc acasă știu că pot să împărtășesc cu Dinu”, a completat actrița. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel