Iulia Albu a ajuns pe patul de spital, în prag de sărbători. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Data publicării:
Iulia Albu și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns pe patul de spital, chiar în prag de sărbători. 

Iulia Albu a ajuns pe patul de spital, în prag de sărbători. Criticul de modă și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat cu perfuzia în mână. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

„ Așa, de sărbători”, a fost mesajul transmis de Iulia Albu, pe pagina sa de Instagram, în secțiunea Stories.  

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta are mare grijă de felul în care arată. La vârsta de 41 de ani, criticul de modă are o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, celebrul critic de modă spune că niciodată nu a fost adepta dietelor, iar nici acum nu este pasionată să-și numere caloriile pe care le consumă sau să se uite constant la kilogramele de pe cântar. Vedeta are totuși grijă, cu privire la stilul de viață pe care-l trăiește. Aceasta se antrenează din greu în sala de fitness, iar când are timp liber, iubitul, respectiv fiica sa, îi amintesc întotdeauna să facă activitate fizică.

„Nu am fost niciodată un fan al cifrelor. Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin. Sunt atât de multe lucruri care trebuie trăite, încât nu consider relevante aceste preocupări.

Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.”, a declarat Iulia Albu, potrivit viva. 

Ce sfat are Iulia Albu pentru femei

În urmă cu ceva timp, , Iulia Albu le-a dat și un sfat femeilor care nu  dețin formele ideale, dar care însă râvnesc la o siluetă precum au modele din reviste. În acest sens, vedeta spune că nu există un tipar anume, după care să ne ghidăm, iar toată lumea ar trebui să se accepte fix așa cum este. De asemenea, aceasta nu este deloc de acord cu dietele.

„Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într-un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.”, a continuat aceasta.

„Este jenant și penibil”. Iulia Albu le desființează pe vedetele care încearcă să pară perfecte: „Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia”

Mai multe, aceasta susține ideea că orice femeie este frumoasă, iar formele trebuie arătate, oricum ar fi ele.

„În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta. Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine.”, a mai spus criticul de modă, pentru sursa citată.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Iulia Albu  perfuzie  spital 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel