Iulia Albu a dat de pământ cu Andreea Marin. Ce a putut să spună designerul despre vedetă: „Se încalță ca o țoapă”
Data publicării:
Iulia Albu a lansat un atac dur la adresa Andreei Marin, după ce i-a criticat stilul vestimentar.

Iulia Albu a uimit pe toată lumea cu afirmațiile făcute în ediția de aseară a emisiunii Poliția Modei, rubrica  ”Șocul României!”. Criticul de modă a analizat aparițiile șocante ale vedetelor, iar atenția a fost îndreptată către Andreea Marin. Se pare că stilul vestimentar al „Zânei” nu este pe placul Iuliei Albu, astfel că aceasta a avut doar critici la adresa vedetei. 

În cadrul unei rubrici din emisunea Poliția Modei, pe care Iulia Albu o moderează pe fiecare sâmbătă seara la Antena Stars, aceasta a comentat un filmuleț în care Andreea Marin apare  încălțată în pantofi cu toc în propria curte.

Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin

Andreea Marin a postat pe TikTok un filmuleț în care  bea un pahar cu vin în propria grădină, fiind îmbrăcată elegant și încălțată în pantofi cu toc. Se pare că ținuta i-a displăcut total criticului de modă, care a avut doar cuvinte negative la adresa ei.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (...) Erai în papuci la tine în casă - pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă - și ți-ai pus tocuri. (...) Crae e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, după vizonarea clipului video.

 

Iulia Albu, afirmație șocantă la adresa Loredanei Groza

Iulia Albu a mărturisit că îi place stilul excentrial Loredanei Groza. De asemenea, aceasta a precizat că apreciază la ea atitudinea de care dă dovadă și faptul că le oferă femeilor din jur mai multă încredere în ele. 

''Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire'', a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  Iulia Albu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel