Iulia Albu a recunoscut. Iubitul ei îi gestionează banii: „Eu doar îi produc. Nu vreau să văd unde se duc”
Data publicării:
Iulia Albu a dezvăluit cum sunt gestionați banii în cuplul său.

Iulia Albu este una dintre cele mai de succes femei de la noi din țară, iar, datorită carierei profesionale de înfloritoare de care se bucură astăzi, aceasta are și conturile pline. Totuși, vedeta a dezvăluit faptul că nu ea este cea care ține banii familiei și care se ocupă de administrarea lor, ci, contrar așteptărilor tuturor, iubitul ei. Celebrul critic de modă spune că nu vrea să știe în ce sunt investiți banii câștigați și care sunt costurile de trai, motiv pentru care a preferat această opțiune. 

„Toată lumea a avut parte de momente de genul acesta. Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc. Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult însemnând să ne împărțind între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu.”, a declarat Iulia Albu, potrivit Fanatik.

„Este jenant și penibil”. Iulia Albu le desființează pe vedetele care încearcă să pară perfecte: „Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia”

Mai mult, chiar dacă pare a fi una dintre cele mai extravagante prezențe din lumea mondenă, vedeta spune că nu este deloc o persoană cheltuitoare. Totuși, când vine vorba despre fashion, aceasta mai trece peste unele „reguli”.

„Nu sunt absolut deloc cheltuitoare, dar este adevărat că fac investiții pentru că în domeniul meu trebuie să faci aceste investiții în calitate, în tot ce înseamnă imagine.”, a continuat ea.

Iulia Albu, rețeta siluetei perfecte, la 41 de ani: „Nu sunt adepta regimurilor”

 

„Am împrumutat bani, am făcut prostii”

De-a lungul timpului, vedeta recunoaște faptul că nu a știut foarte bine să-și gestioneze finanțele, motiv pentru care a suferit câteva pierderi materiale. Aceasta a împrumutat bani diverșilor prieteni pe care i-a avut la un moment dat, pe care nu i-a mai recăpătat niciodată. 

„Cred că oamenii îți cer lucruri în măsura în care îi faci să creadă că le-ar putea obține. Mulți dintre noi am dat mai mult decât am primit în relațiile cu așa-zișii noștri prieteni pentru a ne simți acceptați. Am împrumutat bani, am făcut prostii… dar eu cred că o prietenie trebuie păstrată și prin evitarea anumitor subiecte care sunt incomode, cum ar fi împrumutatul de bani. Pentru că în România este motivul numărul unu pentru care se strică prietenii.”, a mai spus criticul de modă.

Totuși, aceasta spune că nu este vorba despre sum mari. În final, Iulia Albu a preferat să schimbe subiectul și să reamintească de contextul social în acre ne aflăm astăzi.

„Nu neapărat mari. Dar de multe ori nu suma contează. Nu e ok să tot vorbim de sume în condiţiile în care unii astăzi mor de foame sau sunt la limita subzistenţei. Şi dacă ne mai raportăm şi la această iarnă în care căldura va costa cât va costa… astea sunt probleme reale cu care ne confruntăm.”, a continuat ea.

Ozana Barabancea, apariție aspru criticată de stiliști: „Cămașă de noapte. Este tot timpul aiurea îmbrăcată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  castiguri  Iulia Albu  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel