Iulia Albu îl face praf pe Ciprian Marica: „Are un stil mai relaxat si pentru ca s-au deschis hotelurile pe litoral”
Data actualizării:
Data publicării:
Iulia Albu a analizat ținutele vestimentare ale unor personalități din lumea sportului. Dacă despre Ianis Hagi a avut numai cuvinte de laudă, când a venit rândul lui Ciprian Marica, celebrul critic de modă nu s-a putut abține și a amintit de momentul în care fostul forbalist a fost surprins într-un hotel din Cluj, îmbrăcat într-un prosop.

Iulia Albu a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu rubrica  ”Marțea neagră”. Criticul de modă a analizat stilul vestimentar al unor personalități din lumea sportului care au fost prezente la un eveniment.

Fosta soție a lui Mihai Albu l-a taxat dur pe Ciprian Marica, despre care a spus că are un stim „mai relaxat” pentru că s-au redeschis hotelurile, făcând astfel referire la episodul în care fostul fotbalist a fost filmat de soțul amantei sale pe holurile unui hotel de Cluj. Fostul sportiv era atunci acoperit cu un prosop, iar imaginile au devenit virale. 


”Marica 

El are un stil mai relaxat si pentru ca s-au deschis hotelurile pe litoral, probabil ca va fi din ce in ce mai relaxat. Mi se pare de incurajat astfel de abordari in materie de vestimentatie.

Alibec

E interesant, el nu activeaza in zona muzicii, nu imi place ca de multe ori poarta brandurile la vedere, ca nu asa iti etalezi statutul.

Ianis Hagi

Prefer asa ceva. Este si el o legenda in devenire, se imbraca bine, ok, este intr-o zona de cercetari stilsitice, imi place ca face asemeena alegeri, este temperat si interesant. Intr-un an de zile vom vedea o schimbare si mai in bine la el.

Benny Adegbuyi

Nici zona pugilistica nu prezinta pentru mine un factor de interes. Vreau sa multumesc celor care au mers la eveniment si ca au facut aceste poze. Nu-mi place cand vad mai multe nuante de negru, cand vad ca pantalonul este mai inchis decat camasa, chiar daca e aceeasi culoare. Nu-mi place nici albastrul inchis in combinatie cu negru. El arata bine pentru ca este un barbat impozant, mai putin costumele de chelner ale lui Pepe. Am ramas marcata pe viata. Cred ca vom avea foarte multe gafe pe litoral.

Pulhac

Omul nu are ceas cu curea alba, dar am observat ca multi poarta ceasuri care nu se asorteaza cu tinuta. Este stipid si inutil. El are un ceas care se potriveste cu tinuta lui. Imi place ca nu are un ceas cu curea metalica sau alba”, a comentat Iulia Albu la rubrica sa, Marțea Neagră cu Iulia Albu, din emisiunea, ”La Mărută”,  de la Pro Tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ianis hagi  Iulia Albu  marica  maruta  pulhac 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel