Iulia Albu, mesaj tranșant pentru fostul soț. L-a făcut praf pe Mihai Albu: „Ești mic, atât. Tot timpul ai pozat în ce nu ești”
Data publicării:
Iulia Albu nu s-a mai abținut și a intervenit în scandalul legat de neînțelegerile dintre ea și fostul său soț, Mihai Albu. Designerul a acuzat-o pe fosta lui soție că nu o lasă pe fiica lor să îl viziteze și că nu respectă programul stabilit.

În ultima perioadă, între Mihai Albu și fosta sa soție, Iulia Albu s-a creat un scandal imens. Designerul i-a adus mai multe acuzații grave, printre care faptul că nu ar lăsa-o pe Mikaela, fiica lor, să îl viziteze și că nu se respectă programul stabilit. Acum, după ce s-a abținut să dea replica, Iulia Albu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj tranșant pentru fostul ei soț. Creatoarea de modă a demontat toate acuzațiile aduse de Mihai Albu și i-a aruncat acestuia cuvinte grele. Iulia Albu a mărturisit că fostul ei soț este capabil de orice pentru a o distruge chiar pe mama copilului său și că de 11 ani nu se oprește din a face acest lucru. 

Creatoarea de modă a început prin a mărturisi că Mihai Albu este omul pe care l-a iubit și care i-a oferit cea mai mare minune din viața ei, pe fiica lor. Aceasta a declarat că pentru bărbatul de care s-a îndrăgostit a pierdut suportul părinților și a înțeles mai târziu de ce. Iulia Albu a demontat toate acuzațiile care i-au fost aduse în ultima vreme, inclusiv cele legate de rochia de mireasă, cadouri și alte lucruri de valoare pe care bărbatul a declarat că i le-a oferit. Femeia l-a făcut praf pe designer și a spus că întotdeauna a vrut să pară ceea ce nu este, un soț și un tată model, numindu-l pe acesta un om mic, nu o instanță morală, așa cum el a dorit să pară.

„Tot timpul ai pozat în ce nu ești”

„NU TOȚI PURTĂTORII DE MAR AL LUI ADAM SUNT ȘI BĂRBAȚI

Încep această declarație publică pentru a îi mulțumi tatălui meu pentru 3 lucruri:

1. Multumesc, TATA, pentru ca m-ai învățat să muncesc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc, chiar dacă nu m-ai sprijinit mereu,

2. Multumesc, TATA, pentru ca ai plătit taxa notariala pentru divorț, puțin peste 1000 de ron, pe care fostul meu soț nu și-a permis să o plătească la momentul respectiv, și ca mi-ai cumpărat un laptop in timpul stagiaturii, pe care fostul meu soț nu și-a permis, de asemenea să mi-l cumpere.

3. Mulțumesc, TATA, pentru ca ești alături de mine, ACUM. Și DA, ai avut dreptate.

O să vă spun povestea unui om MARE care a devenit mic.

Povestea unui om capabil DE ORICE pentru a o distruge pe mama copilului lui. Un om care de 11 ani nu se oprește. Și care nu o va face niciodată. Mihai Albu, nu ai dreptul să vorbești despre familia mea!

Mihai Albu a fost omul pe care l-am iubit și cu care, după 5 ani de la nuntă, am avut parte de cea mai mare minune din viața mea, MIKAELA. Mihai Albu este omul pentru care am pierdut suportul părinților mei, și, acum înțeleg de ce. Când ne-am căsătorit el avea 42 de ani și locuia cu mama lui intr-un apartament nerenovat intr-un bloc comunist și conducea o mașină banală. M-am îndrăgostit de el, am înțeles mult mai târziu, pentru ca semăna cu bunicul meu din partea mamei. Bunicul meu a fost cel mai bun și cald om de pe acest pământ. Și am crezut ca văd asta în el. M-am înșelat. De aceea am divorțat.

„Nu îți este rușine?”

Dragi prieteni și colegi de presă. Am ajuns în momentul O în care consider ca hărțuirea mediatică din partea fostului meu soț depășește orice granițe ale absurdului.

Vom diseca clar și simplu problema ca lucrurile să se încheie AICI. În data de 16.09.24, fostul meu soț a făcut următoarele declarații, acuzându-mă apoi pe mine ca am deschis un subiect, deși logica și data publicării contrazic fără drept de apel această aberație.

1. “Mikaela nu a fost lăsată să o vadă pe bunica sa înainte să moară”. Oare ce ar spune mama ta, Mihai? Nu îți este rușine?

2. „Verigheta mi-a dat-o înapoi. Nu cred că o mai am. Parcă am topit-o și am făcut ceva din ea. Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi. Am primit-o la vreo doi ani după divorț. Îi spusesem că dacă nu mai rămânem împreună, verigheta se înapoiază”, ne-a spus Mihai Albu.” - la momentul respectiv nu am considerat necesar să dau o replică, dar o voi face acum. Nu agreasem nimic în prealabil, ca și în cazul stabilirii numelui după divorț, aceste „înțelegeri” există doar în imaginația fostului meu soț. Acesta a luat înapoi toate„cadourile” pe care mi le făcuse în timpul relației noastre. TOATE. Vom reveni la asta puțin mai târziu, însă…

3. „De pantofi nu mai știu nimic. De rochie habar nu am. Din ce-mi amintesc, pantofii au fost expuși câțiva ani după nuntă până s-au ponosit. Ori sunt prin magazie, ori prin atelierele pe care le-am schimbat. Rochia parcă Rita Mureșan i-a făcut-o, ca și ținuta mamei mele.”- iarăși, despre pantofi nu am menționat nimic, dar, pentru ca văd ca domnul Albu insistă, o voi face acum. Sandalele și pantofii au fost expuși din prima zi în atelierul dansului, la cererea sa vehementă, menționând ca are nevoie de ei. Pantofii mei au fost probați de sute de femei, care pe vremuri îi călcau pragul atelierului. Dar este ok.

Singura declarație pe care eu am făcut-o la zile după declarațiile sale a fost legată de rochia mea de mireasă, și asta PENTRU CA ESTE O LIPSA CRASĂ DE RESPECT PENTRU MEMORIA LUI RĂZVAN CIOBANU SĂ SUSȚII CA AR FI FOST FĂCUTĂ DE ALTCINEVA. 

„Ajunge. Ești MIC, atât”

Nu, dragul meu Mihai, Răzvan nu mi-a făcut rochia în virtutea „colaborării cu tine”, ci pentru ca eu am vrut sa o facă el, iar rochia a fost, de altfel, plătită. De când am văzut prima lui colecție am știut ca el îmi va face rochia de mireasă. Te-am sfidat, după cum îți amintești, și chiar am avut o întreaga discuție pe această temă, dar nu am cedat. Păcat ca îl desconsideri acum, te dădeai prietenul lui prin presă…

3. „Mașina nu a fost niciodată a ei, ci a firmei, pe care a folosit-o ea. Am luat-o special ca să o conducă, dar nu i-am luat-o ei special. La un moment dat s-a vândut la piese de schimb cred, pentru că era în ultimul hal”, a declarat Mihai Albu pentru FANATIK.”- nu am considerat necesar să o fac atunci, dar o fac acum: dragul meu Mihai, chiar tu declarai la vremea respectivă ca mașina mi-ai oferit-o cadou de ziua mea, nimeni altcineva. Cum a fost? Ai urmărit doar să îți faci publicitate ? Să îți amintesc ca tu dădeai toate declarațiile despre cum eu eram muza ta supremă, ca acum să spui total altceva? Despre cum mă răsfățai cu cadouri imaginare?

4. Tu nu poți „să îmi faci cadou” mașinile de cusut ale familiei mele, pentru ca nu îți aparțin. Ele au fost la tine în atelier în virtutea faptului ca noi am fost căsătoriți și, ulterior, pentru ca deși tu mi-ai luat înapoi TOT ce mi-ai dat, am considerat ca, pentru copilul nostru, pot face acest gest. DAR, Ceea ce tu ai făcut în toți acești ani M-a determinat să reconsider poziția mea. Mikaela nu are nicio miză în business-ul tău, întrucât așa cum ai recunoscut chiar tu, brandurile MIKA și MIHAI ALBU nu îți mai aparțin, cat despre atitudinea ta în ceea ce mă privește, nu mai este necesar să detaliem. Ai foarte mult timp pentru declarații și interviuri, și pentru scandaluri pe care tu le pornești, pe care tu le continui și pe care apoi le folosești pentru a poza în victimă. Parca nu îți plăceau găinile…

Tot timpul ai pozat în ce nu ești. Soț model, tată model, instanță morală. Nu ești nimic din aceste lucruri.

Ajunge. Ești MIC, atât.

Și totuși… vreau să îți mulțumesc, Mihai. Îți mulțumesc ca mi-ai dat ocazia să învăț ca POT și TREBUIE să LUPT. Îți mulțumesc, Mihai.

Îți doresc inspirație și succes,

Domnița de Alba”, a scris Iulia Albu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel