Iulia Albu, motivul pentru care nu are o relație bună cu părinții ei. Ce regret are vedeta: "S-au îndepărtat foarte mult de mine. N-am rămas fata lu' tata și în ziua de azi"
Data publicării:
Iulia Albu a dezvăluit motivul pentru care părinții săi s-au îndepăratat de ea. 

Iulia Albu este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală. Cu toate astea, în timp ce se afla în America Express, vedeta a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că nu are o relație bună cu familia ei. Criticul de modă a recunoscut că regretă faptul că relația cu părinții săi s-a răcit și că nu mai sunt ca înainte. 

Iulia Albu, motivul pentru care nu are o relație bună cu părinții ei

Iulia Albu susține că părinții ei nu au iubit-o și s-au îndepărtat de ea în momentul în care a decis să se căsătorească cu Mihai Albu. Vedeta recunoaște că familia sa nu a fost de acord cu această căsătorie, deoarece fostul soț era mult mai în vârstă decât ea. Chiar dacă relația dintre vedetă și părinții ei s-a răcit, aceasta susține că se mai vizitează din când în când. 

„Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi. Sunt o persoană care își iubește foarte mult părinții. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine, ca urmare a căsătoriei mele cu Mihai. Nu au fost de acord, nici nu au vrut să vină la nuntă. În primul rând, diferența de vârstă, 18 ani, dar au fost și alte probleme, nu era doar asta. Multă lume spune că am fost căsătorită cu un milionar. Nu am fost căsătorită cu un milionar, am fost căsătorită cu un om foarte normal, cu niște venituri mai mult decât  modeste.

Nu s-a pus niciodată problema real. Nu aș spune că părinții mei și-au dorit să mă căsătoresc cu cineva cu bani, dar cu siguranță și-au dorit altceva pentru mine. Acum îi înțeleg. Îmi dau seama că și eu mi-aș dori altceva pentru copilul meu. Mihai are foarte multe calități, dar nu era pentru mine. L-am iubit, de aceea ne-am și căsătorit. Atunci s-a răcit relația lor cu mine. Acum suntem ceva mai bine, dar tot avem anumite păreri. Asta nu înseamnă că nu ne vorbim, nu ne vizităm, nu ne sunăm. Să fim serioși, cine mai poate avea relația pe care am avut-o în copilărie cu părinții. Noi muncim atâtea ore, abia mai apucăm să ne vedem cu partenerii noștri', a povestit Iulia Albu în podcastul lui Măruță.

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi la America Express, când a vorbit despre părinții ei

În cadrul competiției America Express, acolo unde a participat alături de iubitul ei, Mike, Iulia Albu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre părinții săi. 

„Mama lui, care este și pentru mine mamă. Din păcate, eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul care este cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei, chiar dacă… eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi‘, a fost confesiunea făcută de Iulia Albu, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tăcerea. Ce a descoperit despre vedetă, după participarea la America Express: „Nu am mai văzut-o așa niciodată”

Cum arată meniul perfect al Andreei Tonciu: „Nu-mi plac mâncărurile de fițe”. Care e preparatul pe care-l consumă zilnic / VIDEO

Topul zodiilor care preferă singurătatea. Mihai Voropchievici: „El este cel mai dificil dintre toți din zodiac”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel