Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei fostului său soț: „Doamna pare o persoană...”
Data publicării:
Mihai Albu este implicat într-o nouă poveste de dragoste, cu un medic chirurg.

Mihai Albu și-a regăsit fericirea în brațele unei femei, la 10 ani de divorțul de Iulia Albu. Celebrul designer de pantofi este mai fericit ca niciodată și speră ca, într-o zi, să ajungă din nou în fața altarului. Pentru a arăta tuturor cât este de împlinit pe plan sentimental, acesta a postat o fotografie cu iubita sa pe rețelele de socializare, unde cei doi au participat la un eveniment împreună. Iulia Albu și-a exprimat și ea părerea cu privire la cea mai nouă veste din lumea mondenă și le urează casă de piatră celor doi îndrăgostiți.

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.

Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a declarat Iulia Albu  pentru Click!.

Iulia Albu a recunoscut. Iubitul ei îi gestionează banii: „Eu doar îi produc. Nu vreau să văd unde se duc”

 

Mahai Albu, declarații despre actuala sa iubită

Noua parteneră de viață a celebrului designer este medic chirurg și nu are nicio legătură cu viața publică. În acest sens, femeia a stabilit niște limite clare până la care Mihai Albu are dreptul să divulge informații din intimitatea lor. 

„De două zile sunt asaltat de toată lumea. Este doctor, la chirurgie. Este o persoană foarte discretă, nu dorește să apară, iau eu sunt autorizat să spun foarte puține lucruri. Este îndrăgosteala aia mare. Ne-am cunoscut prin prieteni comuni și s-a înfiripat ceva încă de la început. Este o persoană foarte rafinată, discretă, iubitoare, este exact ce îmi lipsea. Suntem împreună de câteva luni, treaba este serioasă. Nu ne-am mutat împreună, eu încă stau cu mama.”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Iulia Albu, despre planurile de viitor. Ce spune criticul de modă despre nuntă și copii: “Suntem într-un consens absolut”

 

„Când te aștepți mai puțin se poate întâmpla”

Mai mult, chiar dacă nu mai avea nicio speranță că dragostea se va mai ivi în viața sa, Mihai Albu a fost extrem de încântat să vadă ce i-a pregătit destinul. Fosta căsnicie a stat însă în calea fericirii sale o perioadă, recunoaște el. 

„Eu în decursul celor 10 ani de când am divorțat am dat tot felul de interviuri, iar la un moment dat am fost întrebat dacă m-aș mai recăsători și am spus că da, iar acum toate titlurile spun că mă căsătoresc. Mă gândesc la asta, este o relație serioasă. Și ea a mai fost căsătorită, are o fetiță de 7 ani, pe care am cunoscut-o și eu și mama. Este un drum firesc, chiar dacă în ultimii ani îmi pierdusem speranța că pot să găsesc pe cineva potrivit. Când te aștepți mai puțin se poate întâmpla. Eu zic că ne-am găsit. Chiar am convenit ceva cu ea. Ca să meargă lucrurile bine și ca să aibă un curs firesc, nu voi spune nimic despre ea, decât ce convenim împreună, să fie ea de acord. Tot ce am spus până acum, a fost cu acordul ei. Suntem la început, nu aș vrea să o copleșesc cu declarații care să nu îi convină. Trecutul meu a fost o piedică, a trebuit să ne ferim, să avem grijă, să nu iasă vorbe.”, a completat acesta. 

Iulia Albu, rețeta siluetei perfecte, la 41 de ani: „Nu sunt adepta regimurilor”

 

Mama designerului i-a cunoscut deja partenera

„Mama e încântată că am intrat într-o relație serioase cu cineva potrivit. Este o femeie de carieră, are o profesie dificilă. O operație se poate întinde pe multe ore. Mă văd căsătorit, dacă este o relație care merge. Nu am discutat de rochie, dar eu în costum de ginerică o să fiu. Gătește, se pricepe. Nici nu credeam că mai există persoane așa de casă, cu reguli. Ea încă nu a cunpscut-o pe fata mea.”, a mai spus Mihai Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  iubire  Iulia Albu  Mihai Albu  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel