Iulia Albu și Alex Velea, SCANDAL de proporții. De la ce a pornit totul: Îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni
Iulia Albu și Alex Velea sunt la cuțite. Între cei doi a luat naștere un adevărat război. 

Iulia Albu și Alex Velea se află într-un scandal de mari proporții. În urmă cu câteva zile, în cadrul unei rubrici TV,criticul de modă a spus despre Alex Velea că are lanț de manelist și i-a dat nota trei pentru vestimentație. Ulterior, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a jignit-o pe Iulia Albu. Subiectul a fost deschis și de Radu Țibulcă, care a adus-o inițial în discuție pe Dana Budeanu.

„Mi-a zis Dana Budeanu că sunt fătălău. Mi-a dat și block, așa că pot să zic orice de ea. Dar Iulia Albu a zis că sunt mișto.”, a spus gazda podcastului.

„Nu cred că te știa. Dacă știa cu ce te ocupi, probabil nu zicea asta. La mișto ți-a zis. Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.”, a explicat Alex Velea.

Iulia Albu, mesaj ȘOCANT pentru fiica ei, după scandalul cu Alex Velea

Într-o zi de luni mama ta te va învăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, dragă mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoiești de ține. Și va fi al naibii de greu să treci peste, dar tu, dragă mamei, trebuie să ți mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTA. Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găină la cap. Iulia L**u *&%$# fashionistă care o &*%$ în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, #$&* mică!

De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai notă 1. &%^& acadeaua! Să dai #%^&* la găină, mare manelist,” pentru că mama ta a spus că el poartă un lanț de manelist și i-a dat o notă de 3 și apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește față ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTĂ.

Și mama ta, Mikaela, SPUNE:Nu, Alex Velea, nu te-am numit c*****r. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfești și să vorbești urat despre oameni. Pentru că tu NU POȚI stă drept. Și asta nu se va schimbă niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii. Eu stau cu capul sus în față fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect s****l. O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume in care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o “z*****ă” și trimițând-o “să l***ă acadeaua”. Mama ta, Mikaela, STĂ DREAPTA.Fii o salcie, Dragă mamei.Lasă-i să treacă că vântul, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 04 apr 2022, 13:25

Bancul serii: Un turist român la hotel

Ce face un turist român la all inclusive.


Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Facebook

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil, Instagram

Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”