Iulia Albu şi Ovidiu Buta lansează Poliţia Modei. Amenzi „usturătoare” pentru vedetele care comit greșeli vestimentare
Data publicării:
Criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care comit greșeli vestimentare. 

Chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 19:30, la Antena Stars, Iulia Albu împreună cu Ovidiu Buta deschid oficial sezonul amenzilor în cadrul premierei show-ului Poliţia Modei.


 Astfel, săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai. În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat special, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”. 

“Având în vedere succesul răsunător de care rubricile mele s-au bucurat în decursul timpului, era firesc ca următorul pas să fie cristalizarea acestora într-o emisiune proprie. Mă bucur că îl am pe Ovidiu Buta, acesta fiind unul dintre puţinii oameni din modă care pot avea un discurs pertinent şi argumentat. Cei care ne vor urmări vor descoperi ultimele tendinţe, vor savura comentariile noastre delicioase şi vor învăţa cum să îşi desăvârşească stilul propriu!”, a declarat Iulia Albu, în vreme ce Ovidiu Buta a completat: “Mă bucur să fac parte din acest proiect, pentru că întotdeauna am crezut că acest format îţi permite să transmiţi informaţii într-o formă mult mai percutantă decât ceea ce fac revistele de modă. Noi, oamenii, suntem mult mai atenti la exemple legate de vedete şi atunci, cu ajutorul exemplelor perfecte, ne e foarte uşor să ne dezvoltăm stilul, să înţelegem unde sunt greşelile noastre vestimentare şi încotro se îndreaptă moda”. 

 

Iulia Albu a încheiat contractul cu PRO TV

 

În urmă cu câteva luni, Iulia Albu a anunțat că se desparte de postul de televiziune PRO TV. 

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba', a precizat Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Iulia Albu  modă  ovidiu buta  politia modei  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel