Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”
Data publicării:
Bogdan Vlădău a dezvăluit cu ce persoană publică de la noi din țară a avut o relație. 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, soția lui, au fost invitații lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului de pe Youtube. Înainte însă să vorbească despre povestea lor de dragoste, Bogdan Vlădău a dezvăluit faptul că, în urmă cu ceva timp, s-a iubit cu o altă personalitate celebră de la noi, lucru pe care foarte puțini oameni îl știau.

”Am avut o relație foarte frumoasă cu Iulia Vântur, dar și foarte scurtă, ce-i drept. E un o foarte mișto din toate punctele de vedere.”, a dezvăluit Bogdan Vlădău în cadrul podcastului.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă: ”S-a rupt ceva în relație”

Cum s-au cunoscut Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

Vremea a trecut, iar Bogdan Vlădău a descoperit-o pe rețelele de socializare pe cea pe care urma să o ia de soție. Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, pentru că diferența de vârstă dintre ei nu le permitea să-și facă prea multe planuri de viitor. Mai mult, adevărata poveste de iubire a început abia după un an de zile, când cei doi au decis să-și dea o șansă.

”Ce mică era când ne-am cunoscut.. avea 18 ani împliniți, am văzut-o pe Facebook și am zis să-i scriu. Eu aveam 32 de ani atunci. A început pur și simplu ca o glumă atunci, eu mă jucam în mai multe direcții, nu doar cu ea. Nu mi-a răspuns mult timp, vreo două luni și eu am insistat, deși nu-mi stătea în caracter. Și i-am zis să ne vedem la un moment dat și până la urmă a acceptat. Vreun an de zile ne-am jucat așa. La noi n-a început ca o nebunie, relația a început ușor și s-a aprins.”,a spus Bogdan Vlădău.

”Eu nu prea răspund la mesaje, el era frumos, dar eram conștientă de pericol. M-a invitat la o petrecere și am acceptat, pentru că voiam să fac pe altcineva gelos și chiar am reușit. Probabil am avut și eu o influență asupra lui, dar mult a lucrat singur cu el.”, a spus și Gina Chirilă.

Cum le-a afectat diferența de vârstă relația celor doi

Între Bogdan Vlădău și frumoasa sa soție este o diferență de vârstă de 15 ani. Acest lucru le-a pus câteva piedici, la începutul relației, când toți oamenii din jurul lor le spuneau că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

”Am avut multe discuții cu: ”E prea mică, ce-o să faci tu când o să ai 55?” Am avut momente în care m-am gândit că diferența de vârstă ar putea fi o problemă, dar cred că oamenii care trebuie să fie împreună, sunt. Unii oameni sunt meniți să fie pentru un episod. La noi a fost ceva de simțire. Am cerut-o la mănăstire, unde starețul n-a făcut o ceremonie foarte frumoasă. A fost foarte emoționant momentul logodnei. A fost un pic mai greu cu tatăl ei, e mai dur. El nu zicea nimic, dar face. Prietenii mei apropiați întotdeauna m-au susținut, chiar și când aveam îndoieli despre noi.”, a mai declarat Bogdan Vlădău.

”La mine au fost multe influențe din exterior, dar revenind la instinct, noi știm exact ce trebuie să facem. Lumea mă judecă, dar niciodată nu o să fim buni pentru toată lumea. Eu mai primesc mesaje de la admiratori, dar nici nu le dau atenție. Pentru mine e foarte importantă interacțiunea umană, nu de pe internet.”, a spus și Gina Chirilă.

Marius Elisei, noi detalii despre despărțirea de Oana Roman: ”Nu este ceva concret”

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: bogdan vladau  gina chirila  Iulia Vântur  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel