Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Vedeta, mesaj tranșant în mediul online: "Atunci când nu mai faci eforturi, o relație se termină"
Data publicării:
Iulia Vântur a postat un mesaj în mediul online, care i-a pus pe gânduri pe fani.

Iulia Vântur trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de actorul de la Bollywood Salman Khan, bărbatul care, de altfel, a ajutat-o să se lanseze și în industria muzicală, acolo unde face furori în ziua de astăzi. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce le privește povestea de dragoste, în ciuda dorinței fanilor de a afla cât mai multe informații din intimitatea lor. Totuși, ultima postare făcută de fosta prezentatoare TV i-a pus pe gânduri pe fanii care cred că în relația celor doi sunt câteva probleme. Iulia Vântur a postat un mesaj în care vorbește despre modul în care se termină o relație, atunci când ambele părți nu își dau interesul în aceeași măsură.

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Asta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta. Am avut puține ”prietenii” de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, este mesajul postat de vedetă într-un InstaStory, potrivit ciao.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru a rămas mut de uimire. Cum este cunoscută Iulia Vântur în India: „I-am povestit asta la telefon”

De ce i-a fost teamă, în relația cu Salman Khan

Salman Khan este un adevărat star internațional, lucru care a speriat-o destul de tare pe vedetă, întrucât oamenii din jurul ei nu îi vedeau adevărata valoare, ci credeau că reușita de pe scenă i se atribuie întru totul partenerului ei de viață.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, spunea recent Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show. 

Citește și: Iulia Vântur, mișcări provocatoare într-un videoclip indian. Artista a rupt toate topurile

Salman Khan a ajutat-o în cariera muzicală

Totuși, fără Salman Khan, Iulia Vântur recunoaște faptul că nu crede că ar fi ajuns unde este astăzi. Partenerul ei de viață a fost cel care i-a oferit toată încrederea de care avea nevoie, iar tot el a fost cel care a susținut faptul că vocea ei trebuie auzită la un nivel mult mai mare.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a mai spus Iulia Vântur în trecut. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despartie  Iulia Vântur  relatie  salman khan 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel