Iulia Vântur, susținută în carieră de Salman Khan: ”A fost cel care a făcut introducerea”
Data publicării:
Iulia Vântur a vorbit despre succesul pe care îl are în India și despre cum a ajutat-o partenerul ei în carieră.

Iulia Vântur se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical în India, acolo unde s-a retras după ce a ales să-și părăsească țara natală. Artista vorbește cu mândrie despre faima pe care a câștigat-o într-un timp relativ scurt pe continentul asiatic, iar răsplata este pe măsură, spune ea.

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință.

În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum.”, a declarat Iulia Vântur potrivit viva.

Iulia Vântur, după zvonurile despărțirii de Salman Khan: ”Mi-ar plăcea să devin mamă”

 

Cum a ajutat-o Salman Khan în carieră

Mai mult, Iulia Vântur mărturisește faptul că lucrurile acestea nu ar fi fost posibile fără partenerul ei de viață, care a introdus-o în acest domeniu. Fosta prezentatoare TV spune că a fost extrem de mare presiunea, întrucât iubitul ei este foarte cunoscut în acea țară și nu trebuia să dezamăgească.

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a mai declarat vedeta.

Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”

 

Ce spune Iulia Vântur despre succesul partenerului său

Salman Khan este un celebru actor din India, care, la vârsta de 56 de ani, este în continuare pe culmile succesului. În acest sens, Iulia Vântur are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, pe care îl numește ca fiind ”excepțional”.

„Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face. Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul. Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou. Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului. Competiția cu tine însuți/însăți în fiecare zi, nu cu alții! E ușor să cădem în starea caldă în care ne complacem… las că merge și așa!”, a spus ea vizibil mândră de partenerul său, potrivit sursei citate.

Iulia Vântur, geloasă pe admiratoarele partenerului său: Toată lumea poate să viseze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  Iulia Vântur  relatie  salman khan 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel