Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Petrecere cu Dorian Popa și Mario Fresh
Data publicării:
Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! 

Cea mai importantă zi, pentru Iuliana Beregoi, a venit! Artista a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit majoratul pe scenă, alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună la Arenele Romane din București. Artista a fost la înălțime. Și-a surprins fanii printr-o ieșire pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu logo-ul evenimentului și chipul ei. Iuliana a cântat cele mai bune piese din repertoriul său, a avut invitați surpriză, a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi și au creat împreună amintiri de neuitat.

Show-ul idolului Generației Z a fost peste așteptări, iar alături de echipa ei, Iuliana Beregoi a reușit încă un record: "Sweet 18", eveniment Sold-Out.

Artista cu peste un milion de fani pe rețelele de socializare a avut mari emoții:

"Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a scris Iuliana Beregoi pe conturile ei de socializare. 

Printre invitatii speciali s-au numărat Dorian Popa, Mario Fresh, dar și sora ei, Ana Beregoi, Cezar Alexa sau Mihai Ungureanu. 

Dorian Popa și Mario Fresh au avut momente alături de Iuliana Beregoi, momente la care fanii au rămas extrem de încântați și au afirmat că atmosfera la concert a fost una de vis.

 

Iuliana Beregoi este actriță și cântăreață. A descoperit muzica la vârsta de 5 ani, iar de atunci nu a încetat să învețe și să se dezvolte ca artist. Clipurile ei muzicale adună milioane de vizionări, iar tinerii din România și Republica Moldova îi urmăresc fiecare acțiune pe canalul de Youtube.  Mai mult, tânăra artistă a devenit și un actor apreciat. Lara, serialul al cărei protagonistă este Iuliana Beregoi, adună cu fiecare episod sute de mii de vizionări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Dorian Popa  iuliana beregoi  majorat  Mario Fresh 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel