Iuliana Marciuc, DEVASTATĂ de durere. Astăzi, vedeta își va conduce părintele pe ultimul drum
Data actualizării:
Data publicării:
Iuliana Marciuc a anunțat, cu durere în suflet, că astăzi își va conduce tatăl pe ultimul drum. 

Iuliana Marciuc trece prin clipe extrem de dificile. Tatăl vedetei s-a stins din viață, însă aceasta nu l-a putut înmormânta, așa cum era planificat. Vedeta urma să își înmormânteze părintele duminică, însă s-a lovit de o situație delicată. Trupul neînsuflețit al tatălui său nu a putut fi scos din spital, astfel că a fost nevoită să amâne înmormântarea.

"Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi. Cu scuze, vom reprograma înmormântarea. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserica, sperăm LUNI, 14 martie Una dintre ultimele fotografii arată pasiunea lui pentru fenomenul UFO", a scris Iuliana Maricuc pe rețelele de socializare. 

Cu durere în suflet, Iuliana Marciuc a anunțat că astăzi își va conduce părintele pe ultimul drum. 

"A sosit momentul greu al despărțirii pentru un NOU ÎNCEPUT. Mâine,16 martie ora 12.00 la cimitirul din CIOFLICENI cu hramul SF.NICOLAE! Te voi iubi mereu,cel mai blând și generos tată ,ALECU MARCIUC !", a scris Iuliana Marciuc pe rețelele de socializare. 

 

Iuliana Marciuc a anunțat sâmbătă că tatăl său s-a stins din viață.

„Tatăl meu iubit,soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet ,om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic "leu "a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul .Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul  orei 17.00 iar  acum  este liniștit.Rugați-va pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la "Hotarele  posibilului "unde știa sigur că-l așteaptă un nou început.  Voi pregăti eu, singură, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este...”, a scris vedeta, sâmbătă, pe rețelele de socializare. 

Alecu Marciuc a fost un important jurnalist

„La plecarea lui Alecu Marciuc

Prietenul nostru Alecu Marciuc, unul dintre marii jurnalişti Radio România, a plecat din această lume pe 11 martie 2022. Născut la 4 august 1941, la Cetatea Albă, Alecu Marciuc şi-a legat, practic, toată viaţa profesională de Radio România.

A lucrat mulţi ani la Secţia Rusă (Русская служба ИРР) şi, ulterior, a contribuit în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene (Всесвітня Служба Радіо Румунія) Radio Romania International. De numele lui Alecu Marciuc se leagă şi unele dintre cele mai f rumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia, o mică oază de libertate jurnalistică în perioada comunismului.

Un extraordinar om de echipă, Alecu Marciuc şi-a legat numele la Radio România Internaţional (RRI) de organizarea unor concursuri de cultură generală, dotate cu premii, un excelent mijloc de promovare a României, prin care ascultători RRI din 20 de state ale lumii au câştigat excursii în România şi au devenit prieteni adevăraţi ai ţării noastre. Din aceste excursii şi din interviurile acordate de câştigători a rezultat volumul colectiv bilingv, în română şi engleză, “Depărtările nu ne vor despărţi niciodată”.

Împătimit de Fenomenul #OZN, Alecu Marciuc este autorul volumelor din seria "La hotarele posibilului", în care a oferit publicului articole, interviuri şi materiale de arhivă, multe dintre ele publicate în presa scrisă şi difuzate la radio. Alecu Marciuc a fost membru şi purtător de cuvânt al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (#ASFAN).

Om de radio de excepţie şi jurnalist cu o vastă experienţă, Alecu Marciuc a construit echipe şi a fost un adevărat om de echipă, cu o inimă extrem de mare.

Ne-a dus "La hotarele posibilului", iar acum, deşi a plecat dintre noi, îi amintim că “Depărtările nu ne vor despărţi niciodată”.”, a transmis Radio România Internațional. 

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: deces  inmormantare  iuliana marciuc  tata 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel