Iuliana Marciuc, amintiri prețioase din copilărie: „Aveam costume improvizate de schi și ajungeam uzi până la piele acasă”
Data actualizării:
Data publicării:
Iuliana Marciuc a fost invitata Georgianei Ioniță, în emisiunea Interviurile Spectacola și DC News, unde a vorbit despre perioada Crăciunului din copilărie, dar și despre relația pe care o are cu fiul ei.

Iuliana Marciuc a fost invitata Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola și DC News, unde a dezvăluit extrem de multe detalii din viața personală. Îndrăgita jurnalistă nu a uitat să-și amintească nici de perioada Crăciunului petrecută în copilărie, care era una extrem de fericită și aglomerată. Soția lui Adrian Enache își amintește cu nostalgie cum toți copiii din vecini se adunau și desfășurau împreună diferite activități, specifice sezonului, iar ziua de 24 decembrie îi găsea tot împreună, când aveau deja o tradiție pe care o respectau în fiecare an.

„Îmi amintesc că ne adunam în fața blocului 15 copii și era treaba aceea cu „Mama lui Iuliana, o lăsați pe Iuliana să vină afară?”, strigau ei de jos. Ne adunam în fața blocului și ne jucam tot felul de jocuri ale copilăriei. De sărbători mergeam în parcul Moghioroș, mergeam și stăteam până seara târziu la derdeluș, ne băteam cu zăpadă, aveam niște costume improvizate de schi și ajungeam uzi până la piele acasă. De Crăciun, întotdeauna făceam bradul tot împreună cu copiii. Ne duceam de la unul la altul să facem bradul, care nu se făcea niciodată în noiembrie sau la începutul lui decembrie.

Se făcea pe 23 sau 24 decembrie. Apoi, urmau cadourile puse sub brad, împachetate în tot felul de hârtii care mai de care mai improvizate. Părinții mei m-au învățat să respect această tradiție a cumpărăturilor, nu neapărat a cadourilor valoroase și mari, ci a cadourilor simbolice, atent gândite. Nu exista sărbătoare fără ca eu să le cumpăr și lor cadouri.. mici, din bani strânși, dar le puneam ceva sub brad. Nu mai știu când am aflat că nu este Moș Crăciun.”, a declarat Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță.

 

Iuliana Marciuc, discuții despre Moș Crăciun, cu fiul ei

Tradiția cu Moș Crăciun a fost respectată cu sfințenie în casa Iulianei, până când David a crescut mai mare.

„David a înțeles destul de repede că Moș Crăciun nu vine decât noaptea și nu-l vede nimeni. A fost puțin dezorientat de mulții Moși Crăciuni pe care a început să-i vadă prin parcuri, în magazine, și nu prea înțelegea care este treaba. În fiecare an, cel puțin la începutul vieții lui David, am respectat tradiția cu Moșul, l-am adus acasă, ca el să-mi spună acum faptul că a înțeles că Moșii care veneau acasă erau artiști care întrupau acel spirit a lui Moș Crăciun.”, a continuat jurnalista.

Poate te interesează și: Iuliana Marciuc, semne de dincolo de la tatăl său: „Simt un suflet care este permanent alături de mine. Aștept semn de la el și dacă sunt atentă chiar le primesc”

Cum se înțelege vedeta cu fiul adolescent

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au încercat să-i ofere toate posibilitățile băiatului lor pentru a-și descoperi o pasiune. În final, băiatul și-a ales lumea filmului, în care a reușit deja să obțină rezultate remarcabile. 

„Este un adolescent responsabil, care nu ne-a făcut probleme până acum și sper să rămână în continuare așa. Eu am încurajat permanent pasiunile și îmi plac copiii care au o pasiune, indiferent care este ea. Toți părinții trebuie să facem eforturi să descoperim care este această pasiune. El a făcut și canto, are voce, are ureche, dar el la un moment dat a zis „Nu mai vreau” și așa a fost, nu trebuie să obligi pe cineva deloc, chiar dacă este talentat. Apoi, a încercat și pianul, chitara, acolo a zis că nu mai vrea că are mâna prea mică. Am încercat să-i prezint posibile diverse pasiuni și tot pe linia asta, în clasa a cincea am descoperit o școală privată de televiziune și l-am dus acolo, în ideea că poate îi place. I-a plăcut foarte mult, iar acum încă este elev al acestei școli, chiar dacă au trecut șase ani. Acum a trecut la film, îi place foarte mult să joace, să meargă la castinguri, însă nu-i place faptul că nu ia toate castingurile și aici vine problema. O dată la 10 castinguri le și iei, cel mai probabil.”, a mai declarat Iuliana Marciuc. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  craciun  familie  interviu  iuliana marciuc 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel