Iuliana Matei va reprezenta România în competiția internațională și reality show-ul Miss Multiverse 2023, din Republica Dominicană
Data publicării:
În urmă selecției naționale Miss Multiverse România 2023, organizată în Capitală, selecție la care au participat peste 40 de modele din România, modelul internațional Iuliana Matei a fost desemnat oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss Multiverse 2023, competiție care se desfășoară în acest an în perioada octombrie - noiembrie 2023. 

Activitățile zilnice cât și marea finală se vor transmite în format reality show pe mai multe televiziuni internaționale. Miss Multiverse este una dintre cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial, în competiție participând an de an aproximativ 40 de țări. 

Iuliana locuiește în Constanța și în Paris, în funcție de activitățile sale de model, are 31 de ani, 1.79 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 84-63-89.

Iuliana este absolventă a Facultatea de Istorie și Științe Politice, Specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și vorbește fluent 3 limbi străine, engleză, franceză și spaniolă.

Pasionată de modeling, în peste 10 ani de carieră în modelingul internațional, Iuliana a prezentat pentru cele mai importante branduri din industria modei precum Armani, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Bvlgari, Chopard, Audemars Piguet, Max Mara și mulți alții, și a pozat pentru importante reviste de modă precum Elle, L’Officiele, Prestige, Luxury, Gala, etc. Iuliana a participat la cele mai importante Fashion Weeks-uri din jurul lumii, în Roma, Singapore, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Atena și Dubai. Printre pasiunile sale se mai numără și înotul, drumețiile montane, yoga și gătitul.

„Sunt extrem de bucuroasă că am câștigat titlul național Miss Multiverse România 2023 și mă simt extrem de onorată să îmi reprezint țară în competiția internațională de frumusețe Miss Multiverse 2023. Realizare dincolo de frumusețe „Achievement beyond beauty” este mottoul acestei competiții deoarece abilitățile și realizările personalității participantelor contează mai mult decât fumusetea fizică. Această experiență este o provocare pentru mine, având șansă de a-mi testa cunoștințele și a demonstra de ce sunt cu adevărat capabilă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment mă ambiționează și mă motivează pentru a da tot ce am mai bun în speranța câștigării marelui titlu internațional în Punta Cană. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut de la bun început, familiei și prietenilor mei care îmi sunt tot timpul alături, dar și organizatorilor pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această sarcina, desemnandu-mă pe mine dintr-atâtea fete superbe, să reprezint România în această competiție internațională.” – a declarat Iuliana Matei, reprezentanta României în competiția internațională de frumusețe Miss Multiverse 2023.

 

„Iuliana Matei este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 23 ani de activitate. Fiind un model profesionist cu o experiență îndelungată la nivel internațional, Iuliana are frumusețea, carismă, inteligență și calitățile necesare pentru a reprezenta România cu onoare în această competiție și de a aduce României un loc cât mai bun pe podium! Iuliana este intradevar un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu de activitate și să promoveze valorile României peste hotare!” - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Multiverse România.  

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: dominicana  iuliana matei  miss multiverse 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel