Iuliana Tudor, gafă în direct la TV. L-a avut invitat în emisiune pe Petre Roman, dar nu a știut cine este: „Nu am putut să-i rostesc numele” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Iuliana Tudor a trecut printr-un moment stânjenitor în direct, în cadrul emisiunii „O dată-n viață”, când l-a avut invitat pe Petre Roman. Prezentatoarea TV nu l-a recunoscut.

Iuliana Tudor este una din cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, fiind de peste 25 de ani o figură emblematică a Televiziunii publice. Emisiunile „Vedeta populară” și „O dată-n viață” sunt doar două dintre proiectele de succes realizate și prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1.

Iuliana Tudor, gafă în direct la TV. L-a avut invitat în emisiune pe Petre Roman, dar nu a știut cine este

Iuliana Tudor a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre gafa pe care a făcut-o în direct la emisiunea sa „O dată-n viață”, în primele sezoane. În timpul unei ediții cu politicieni, Iuliana Tudor l-a avut invitat pe Petre Roman, însă nu a reușit să-și amintească cine era acesta. Aflându-se la doar un metru de invitatul său, prezentatoarea nu a putut să-i rostească numele, rămânând pentru câteva momente fără reacție.

Pentru ca telespectatorii să nu-și dea seama că nu-și recunoaște invitatul, Iuliana Tudor a improvizat rapid, îndepărtându-se de invitat și mergând către orchestră, după care s-a întors la pupitru pentru a verifica desfășurătorul. În cele din urmă, prezentatoarea TV a reușit să-i spună invitatului pe nume.

„Bâlbă pot să o numesc și atunci când nu îți recunoști invitatul, care este o persoană publică. A-l avea în față la o distanță de un metru pe Petre Roman la O dată-n viață și să am un blocaj mental... Pur și simplu, nu am putut să-i rostesc numele. Am fost blocată. Am construit imediat ceva, m-am îndepărtat, m-am dus către orchestră, am revenit la pupitru, unde aveam desfășurătorul și m-am uitat un pic și am zis: Domnule Petre Roman...

Acela a fost momentul în care mi-am dat seama cât de important este să nu fii foarte sigur pe tine atunci când intri mai ales într-o transmisiune în direct. Este foarte importantă vigilența, e foarte important acest angrenaj de resurse, toate puse acolo cât mai intens posibil ca atenție, însă e acel ceva care se poate întâmpla oricând și oricui. Trebuie să fii pregătit, să nu te iei foarte în serios. Îmi aduc aminte că în seara aceea am râs mult după întâlnirea asta. I-am spus și domnului Roman: «Îmi este imposibil să înțeleg cum să mi se întâmple așa ceva»”, a spus Iuliana Tudor, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Sânziana Negru, probleme de sănătate după operația la ochi. Influencerița a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui produs cosmetic: „Efectiv un coșmar”

„A fost puternică dezamăgirea față de mine”

Deși momentul a fost unul stânjenitor, Iuliana Tudor l-a privit cu umor și a învățat să nu se ia prea în serios, chiar dacă greșelile se întâmplă, indiferent de experiență.

„A fost puternică dezamăgirea față de mine, cum adică să mi se întâmple mie așa ceva? Cu toate acestea, am învățat să nu mă mai iau în serios, chiar dacă greșesc. Sunt om.

S-a întâmplat la începutul emisiunii „O dată-n viață”, primele 2-3 sezoane. A fost o emisiune cu politicieni”, a mai declarat Iuliana Tudor, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Iuliana Tudor, gafă în direct la TV. L-a avut invitat în emisiune pe Petre Roman, dar nu a știut cine este: „Nu am putut să-i rostesc numele” / Video




pixel