Iustina și Cornel de la Insula Iubirii se pregătesc să devină părinți. Cei doi au oferit detalii despre botezul fiicei lor
Data actualizării:
Data publicării:
Iustina și Cornel de la „Insula Iubirii” se pregătesc pentru venirea pe lume a fiicei lor. Cei doi au dezvăluit cum va arăta botezul bebelușului.

Iustina și Cornel, cuplul de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi vor deveni părinții unei fetițe și deja au ales un nume deosebit pentru micuță.

Iustina și Cornel Luchian, unul dintre cele mai celebre cupluri de la „Insula Iubirii”, și-au unit destinele cu câteva luni în urmă, alegând să se ierte reciproc și să își mai dea o șansă. Iustina a aflat că este însărcinată chiar în Thailanda, iar la auzul veștii, logodnicul ei a izbucnit în lacrimi de fericire, uitând de toate momentele dificile prin care au trecut pe parcursul reality-show-ului.

„Vreau să nasc cât mai repede”

Fosta concurentă urmează să nască în luna noiembrie, deci a rămas foarte puțin timp până când cei doi îndrăgostiți vor face cunoștință cu micuța lor pe care au ales să o numească Ivana Nectaria. La Știrile Antena Stars, Iustina a declarat că este foarte nerăbdătoare să nască și că de abia așteaptă să o vadă pe cea mică. Ea a mărturisit că încă mai au pregătiri de făcut și că trebuie să amenajeze camera fetiței. Tânăra a ales să nască prin cezariană.

„Suntem în așteptarea bebelușului. Nu mai am răbdare. Vreau să nasc cât mai repede. Cam o lună și puțin a mai rămas. Nu știu exact termenul când voi naște, dar știu că mai este foarte puțin și încă nu sunt pregătită. Nu am făcut nici camera copilului încă. Voi naște prin cezariană. O să o iubesc pe fiica mea mai mult decât pe Cornel. O să îmi dau și viața pentru fata mea”, a declarat Iustina, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Danny Boy de la Insula Iubirii, noi dezvăluiri după despărțirea de Mădălina: „Ea nu e capabilă de o relație serioasă”

Iustina și Cornel au menționat că își doresc ca botezul să fie la fel de mare ca nunta, mai ales că vor organiza petrecerea în același loc și vor avea alături atât familia, cât și prietenii și apropiații lor. 

„Da, cred că și botezul va fi la fel de mare. Cred că va fi organizat și acolo unde a fost și nunta pentru că vrem să fie în familie și o să vină și mulți cunoscuți”, au declarat cei doi.

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea dezvăluie motivul pentru care Larisa Uță a rupt tăcerea: „Este o formă de frustrare și invidie”

Ce semnificație are numele ales de cei doi

După ce au aflat că bebelușul va fi fetiță, urmăritorii de pe rețelele sociale au fost curioși să afle numele pe care l-au ales pentru cea mică. Iustina și Cornel au împărtășit acest detaliu cu oamenii care îi urmăresc și au dezvăluit numele fetiței. Mai exact, fiica lor va purta numele de Ivana Nectaria.

Numele „Ivana" este de origine slavă și este forma feminină a numelui „Ivan," care corespunde cu numele „Ioan". Semnificația sa provine din ebraicul „Yohanan”, care înseamnă „Dumnezeu a avut milă” sau „Darul lui Dumnezeu”. Acest nume este răspândit în multe culturi est-europene și slave, fiind apreciat pentru rezonanța sa religioasă și tradițională. „Ivana” poate sugera calități de sensibilitate, grație și un profund simț spiritual, datorită legăturii sale cu numele „Ioan”, un nume cu rădăcini biblice și creștine.

Numele „Nectaria” este de origine greacă și derivă din cuvântul „néktar”, care înseamnă „nectar”, băutura divină a zeilor din mitologia greacă. De aici, sensul simbolic al numelui poate fi interpretat ca „cea care este dulce ca nectarUL” sau „divină.”

Este un nume întâlnit în comunitățile creștin-ortodoxe, având și o semnificație spirituală datorită Sfântului Nectarie din Eghina, cunoscut pentru minunile sale și venerat pentru ajutorul oferit celor aflați în suferință. Astfel, Nectaria poate fi asociat atât cu frumusețea și dulceața vieții, cât și cu sfințenia și protecția divină.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel