Jada Pinkett Smith, declarații uimitoare cu privire la despărțirea de Will Smith. Cei doi nu mai formează un cuplu de șapte ani
Data publicării:
Jada Pinkett Smith a dezvăluit adevărul cu privire la relația dintre ea și artistul internațional Will Smith.

Lumea showbiz-ului internațional a fost zguduită zilele acestea de o veste uimitoare. Jada Pinkett Smith a dezvăluit faptul că ea și Will Smith sunt despărțiți în secret de șapte ani, în ciuda faptului că apar în fața publicului ca un cuplu, lucru care nu a lăsat nimic niciodată de înțeles faptul că în viața celor doi ar putea fi vorba despre neînțelegeri.

Actrița americană este cea care a dezvăluit vestea uimitoare pentru toții fanii într-un interviu, chiar înainte de lansarea noii sale cărți, Worthy, care va fi ieși pe piață săptămâna viitoare.

Acest lucru este și mai șocant cu cât ei doi aveau una dintre cele mai longevive relații din lumea mondenă internațională. S-au căsătorit în 1997, în timp ce Jada era deja însărcinată cu cel mai mare copil al ei și al lui Will, Jaden.

VEZI și: Angelina Jolie o va interpreta pe legendara Maria Callas într-un nou film biografic

Cum s-au cunoscut cei doi

Într-un interviu acordat pentru presa internațională, Jada a povestit cum l-a întâlnit pentru prima dată pe Will la Hollywood și cum a decurs prima conversație dintre cei doi.

Așadar, se pare că aceștia au avut parte de prima interacțiune după ce actorul s-a despărțit de prima lui soție, Sheree Zampino. Actrița își amintește cum a fost sunată atunci de către starul internațional și întrebată direct „Cu cine ieși în oraș?”

Când a aflat că era singură, Will se pare că i-a răspuns imediat, fără să accepte un răspuns: „Ei bine, acum ieși cu mine”.

"Îți vine să crezi că am căzut în capcana asta? Will m-a sunat într-o zi și mi-a spus: „Scrie-mi când ajungi în L.A.” Și așa că atunci când am ajuns în L.A., l-am sunat. De atunci nu am mai reușit să scap de el.”, a mai povestit actrița pentru prea internațională.

În momentul în care s-au cunoscut, Jada și-a amintit că era tratată pentru depresie și că lua medicamente pentru a-și ajuta cât mai mult sănătatea mintală. Cu toate acestea, actrița își amintește cum întâlnirea cu cel care avea să-i devină soț a ajutat-o să depășească cu bine toate obstacolele.

„Am fost atât de intoxicată de el și de dinamica noastră. Chiar m-am simțit ca și cum m-aș fi vindecat", a spus ea, adăugând: „El a devenit drogul”, a continuat ea.

Citește și: Cântăreața Cher, acuzată că și-ar fi răpit propriul copil. Soția bărbatului nu a mai primit niciun semn de la el din 2022

Cei doi nu mai vorbesc în prezent

Vorbind despre relația lor din prezent și la modul în care decurg acum lucrurile între ei, Jada a spus că a rupt legătura, pentru moment, cu artistul.

„Nu am mai vorbit cu Will. Am făcut o muncă foarte grea împreună. Pur și simplu avem o dragoste profundă unul pentru celălalt și ne vom da seama cum arată asta pentru noi.”, a mai spus ea.

Mai mult, în această perioadă actrița spune că are parte de foarte mult sprijin din partea copiilor lor ei, care o învață să-și descopere cele mai profunde sentimente. 

„Copiii mei, ei sunt mici guru. Ei m-au învățat un sentiment profund de acceptare de sine”, a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: despartire  jada pinkett smith  relatie  will smith 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel