Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars. Artistul a încălcat regulamentul concursului
Data actualizării:
Data publicării:
În ediția din această seară a avut loc o nouă eliminare la Survivor All Stars, una neașteptată de această dată. Jador a fost descalificat, după ce a încălcat regulamentul concursului.

Jador a părăsit competiția Survivor All Stars. Artistul nu a fost accidentat și nici votat de colegi pentru a pleca din Republica Dominicană, ci a fost descalificat. În timpul filmărilor, artistul a recurs la un gest neașteptat pe care nici colegii săi de echipă nu l-au înțeles. În timpul filmărilor, fără a da vreo explicație, Faimosul a fugit din tabără, încălcând astfel regulamentul celebrului reality show.

„Am uitat să fiu Jador, ego-ul lui Jador era foarte bun, l-am uitat, pentru că-i deranjează pe ceilalți. Pur și simplu nu că nu mă regăsesc, dau tot ce pot, dar parcă nu am ambiția aia maximă. Sunt supărat așa.

Nu știu ce se întâmplă, aveam impresia că plec acasă, cumva nu am mai plecat. Mă gândesc acasă, poate asta e problema, că mă gândesc des acasă”, spunea Jador, înainte de a fugi din tabără.

Faimoșii nu au înțeles de ce Jador a recurs la acest gest. Zanni l-a criticat pe artist după ce a încălcat regulile concursului, spunând că pleacă și vine când vrea el.

„Ce, nu v-ați obișnuit să plece? Pleacă și vine când vrea el. De ce? Pentru că l-au apucat mendrele, figurile de vedetă, el nu e ca tine, e mai sus. El are bani, el e Jador”, a spus Zanni.

„A fost totul dintr-o dată. Era bine, nu avea nicio problemă. A început ziua, avea energie, le vorbea tuturor cu energie, toată lumea era motivată și după ajunge, dintr-o dată, că vrea să plece acasă, a fost un haos. Nu am înțeles absolut nimic din ce s-a întâmplat, pur și simplu n-am înțeles”, a precizat și Ștefania Stănilă.

Te-ar putea interesa și: Zanni a răbufnit la Survivor All Stars. A dărâmat tot ce i-a stat în cale „D-aia m-am enervat”

Te-ar putea interesa și: Situație fără precedent la Survivor All Stars. Jador a încălcat regulamentul concursului, lucru care-l poate descalifica din competiție

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars. Artistul a încălcat regulamentul concursului

Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat: „Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Această persoană este în tribul Faimoșilor și acesta, cu părere de rău, este Jador”, a spus Daniel Pavel.

Artistul a spus de ce a recurs la gestul extrem: „Sunt doar supărat. Am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care mă deranjează dacă plec de nebun așa... ”, a spus Jador.

„În acest moment, tu concurent Jador la Survivor All Stars vei părăsi competiția și vei fi descalificat”, a mai precizat Daniel Pavel.

„De acord. Vreau să stingeți flacăra ca să fie treabă treabă și să ne vedem de drum fiecare”, a mai declarat Jador după ce a fost descalificat.

Te-ar putea interesa și: Jador i-a lansat acuzații dure lui Jorge la Survivor All Stars: „Ești o rușine, bă. Vrei să păcălești lumea de acasă?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel