Jador, decizie RADICALĂ, după ce i s-a interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara: Nu poate nimeni să ne oprească
Data actualizării:
Data publicării:
Jador va susține un concert la Timișoara.

Jador a luat o decizie extremă, după ce i-a fost interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara. Chiar dacă inițial, artistul a declarat faptul că nu va mai călca niciodată în acel oraș, acum acesta și-a anunțat fanii că va susține un concert gratuit în Timișoara și poate avea acces oricine.

„Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită.”

O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram.Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.

Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta.”, a spus Jador, potrivit spynews.

Jador, supărat din cauza discriminării

„Și uite așa o industrie a statului a discriminat un cetățean al României, care-și plătește taxele. Și cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă. În urma presiunilor mediatice, nu mai putem că ești țigan, ne pare rău”, a precizat Jador.

De unde a pornit tot scandalul

Manelistul Jador urma să susțină un concert la Filarmonica Banatul din Timișoara la data de 17 mai și chiar a apucat să pună biletele în vânzare. Primăria Timișoara a decis însă că un concert de manele nu este potrivit pentru sala Filarmonicii, astfel că a anulat concertul lui Jador. 

Totuși, din câte se pare, sala Filarmonicii a mai găzduit momente care nu i-ar face pe deplin cinste unei instituții de cultură. În acest condiții, comediantul Raul Gheba îi transmite un mesaj primarului Timișoarei, Dominic Fritz, în care îl întreabă ce ar trebui să facă o persoană care vrea să susțină un spectacol la Timișoara și are potențialul de a aduce peste 1000 de spectatori. 

"Da chiar așa, cum sa cânte Jador la Filarmonica Banatul? Pai mă scuzați, dar eu și colegii mei din stand up, când prestăm acolo, înnobilam acest stabiliment cultural cu umorul nostru intelectual. Spre exemplu, acum doi ani am deschis spectacolul cu o excelentă gluma despre bășinile femeilor și am continuat cu un material despre cum se cacă câinele meu, iar domnul Constantin Bojog a executat cu virtuozitate un bit de 15 minute despre masturbare. Citește continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: concert  Jador  scandal  timisoara 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel