Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia. Anunțul a fost făcut chiar de artist: ”Am luat-o în direcții diferite”
Data publicării:
Jador s-a despărțit de iubita sa. Artistul a anunțat că el și Alexandra Dobbia au luat-o pe drumuri separate.

Jador a avut parte de multe schimbări în ultima perioadă. Artistul părea că și-a găsit fericirea în brațele unei superbe domnișoare, iar fanii îl felicitau pentru alegerea făcută. Se pare că lucrurile frumoase durează puțin, astfel că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, spre surprinderea tuturor. Anunțul a fost făcut chiar de artist.

Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia

”Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate! A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu de încurajare.

Sper că înțelegi că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere și Doamne ajută!”, a spus Jador, pe Instagram.

Ce spunea Carmen Harra despre viitorul lui Jador

Prezicătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri importante despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul Jador în ultima perioadă. Având un puternic simț al intuiției, Carmen Harra a primit un semn semnificativ în timp ce încerca să afle detalii despre viitorul cântărețului. Jador este un cunoscut cântăreț, iubit și apreciat de publicul larg din țara noastră. Văzând că Jador are nevoie de sprijin în ceea ce privește sănătatea sa, clarvăzătoarea dorește să îi ofere ajutorul și să vină în sprijinul lui. Așadar, ea îi încurajează familia să o contacteze pentru a discuta despre măsurile pe care Jador ar trebui să le ia pentru a se vindeca.

Sunt născuți în aceeași zi

Un aspect interesant dezvăluit de Carmen Harra este legătura spirituală pe care o simte cu Jador, legată de data de naștere. Cântărețul s-ar fi născut exact la 40 de ani după ea, pe aceeași dată, mai precis pe 25 martie. Prin această conexiune, clarvăzătoarea simte că are o înțelegere mai profundă a destinului său și că poate să-i ofere ghidare și susținere în călătoria sa.

„Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a relatat Carmen Harra, conform Wowbiz.ro.

Va avea nuntă în acest an

Conform previziunilor sale, Jador va reuși să depășească problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Având un simț puternic al intuiției, ea vede că Jador va depune eforturi pentru a-și recăpăta sănătatea și va reuși să treacă peste aceste momente dificile. În plus, Carmen Harra prezice că viitorul lui Jador va fi luminos și că se apropie o mare schimbare în viața lui. Ea dezvăluie că vedea o nuntă în viitorul lui Jador, iar artistul simte că este pregătit să facă acest pas important în viața sa. Conform previziunilor, este posibil ca Jador să își unească destinele cu alesele lui la sfârșitul anului 2023.

Astfel, clarvăzătoarea îl încurajează pe Jador să continue să rămână pozitiv și să aibă încredere în propria lui putere de a depăși obstacolele. Cu o nuntă în perspectivă și cu susținerea celor dragi, Jador poate avea încredere că viitorul său se anunță plin de bucurii și împliniri.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a mai declarat Carmen Harra, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alexandra dobbia  despartire  iubita  Jador 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel