Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Cei doi au stabilit deja nunți și nașii de cununie. Nu mai este mult până când artistul va îmbrăca costum de ginere, iar iubita sa rochia de mireasă.  

Deși Jador amenința în urmă cu câteva zile că va posta imagini cu Oana Ciocan alături de un alt bărbat la restaurant, el și tânăra sunt într-o relație. Cântărețul de manele susține că totul a fost doar o strategie, chiar dacă piesa este inspirată din experiența pe care a trăit-o. 

Totul a început lui Jador i-a trimis acestuia un filmuleț în care Oana Ciocan apărea la restaurant alături de un bărbat necunoscut, doar că întâlnirea a fost pusă la cale de cele două. La scurt timp, Camelia Dumitrache și Oana Ciocan i-au spus cântărețului că este doar o farsă. Astfel, acesta s-a gândit să facă un videoclip pe această temă. După ce a lămurit toate aceste lucruri în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, artistul a recunoscut că încă formează un cuplu cu Oana Ciocan, ba chiar șau și stabilit data nunții.

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea”

Jador și Oana Ciocan se pregătesc de nuntă! Cei doi au stabilit deja data nunții și nașii de cununie. Cântărețul de manele a dezvăluit că este foarte îndrăgostit de iubita sa și că a știut încă din prima zi că ea va fi soția lui. Așadar, marele eveniment se apropie cu pași repezi, pentru că Jador și Oana Ciocan vor deveni soț și soție cu acte în regulă anul viitor.

„Adevărul este că noi avem o relație superbă. Oana, te iubesc, te iubesc cel mai mult din lumea asta. Ești viața mea! Te iubesc tare de tot. Mă însor cu ea! Cred că la anul. Am cerut-o deja de soție. Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea. Am făcut o poză din prima zi cu ea. Am pus-o pe sora mea să ne facă poză. I-am zis să îmi facă poză, că ea o să fie femeia mea.

M-am rugat cu o seară înainte să-mi dea și mie o fată și m-am întâlnit cu ea. A fost genial. A fost foarte emoționant când am cerut-o de soție, mi-a fost rușine. Eu sunt foarte rușinos, deși nu par. Par foarte extrovertit, dar eu sunt introvertit. Mama și tata o iubesc foarte mult pe Oana, dar cel mai mult cred că o iubește sora mea. Și fratelui meu o place. Eu am și acum emoții când mă duc la socrii.Nu mă interesează dacă o să am fată sau băiat, vreau doar să fie al meu. Să semene cu ea, că e frumoasă, să aibă ochii verzi, să fie negru ca mine. Dacă aveam ochii verzi... dar îmi am negri, ca tata. Câți copii vrea Dumnezeu, atâția să ne dea. Unde mănâncă trei, mănâncă și patru”, a mărturisit Jador, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Te-ar putea interesa și: Babasha, probleme grave de sănătate. Artistul s-a trezit cu fața semiparalizată. În ce stare se află acum și de la ce a pornit totul / Foto

Cine vor fi nașii lui Jador și ai Oanei Ciocan

În ceea ce privește nașii de cununie, Jador a confirmat că prietenul său apropiat, Cătălin Moroșanu, va îndeplini acest rol important. Sportivul și-a exprimat dorința de a fi naș încă din timpul competiției Survivor All Stars, iar Jador a acceptat cu entuziasm. Nunta va fi una tradițională, fără presă, iar atmosfera va fi cu multă voie bună și dansuri până dimineața. De asemenea, Jador a compus o melodie specială pentru deschiderea nunții, intitulată „Ești frumoasă”, care a fost creată la Paris, completând astfel atmosfera specială a marelui eveniment.

„Cătălin Moroșanu este nasul meu, ne înțelegem foarte bine. Din Dominicană mi-a spus că atunci când mă însor, cu oricine m-aș însura, el va fi nașul. Ne înțelegem foarte bine. El va fi nașul de cununie, iar la botez vreau un prieten de-al nostru. Vreau ca nunta să fie fără microfoane, fără d-astea (n.r. fără presă). Bem, cădem pe jos, că așa e la moldoveni. Beau până cad pe jos, mă fac plin de praf, îmi dă mama două palme și după aceea iar. O să dansăm sârba toată noaptea, punem manele. Am compus o piesă pentru deschiderea nunții, se numește «Ești frumoasă». Piesa este făcută la Paris. Eu nu mă pricep la dans, ce dans al mirilor să fac eu?”, a spus Jador, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video




pixel