Jamila a pierdut definitv procesul împotriva Laurei Laurențiu: „Judecătorii din România nu sunt pregătiți așa ceva”. Daunele pe care trebuie să le plătească
Data publicării:
Jamila a avut prima reacție publică, după ce instanța a declarat-o vinovată, în cazul scandalului „Ecler la tavă”.

După multe procese și dispute, care s-au întins pe o durată de aproximativ 4 ani de zile, instanța a venit cu hotărârea definitivă, în ceea ce privește scandalul „Eclerului la tavă”, ce a izbucnit între Jamila și Laura Laurențiu. În urmă cu câțiva ani, cea din urmă i-a raportat videoclipul celebrei vloggerițe, pe motivul că rețeta și titlul ar fi fost mai întâi folosite de ea, iar colega de breaslă nu a făcut decât să o copieze. Spre apărarea sa, Jamila și-a menținut mereu părerea conform căreia rețeta nu a fost inventată de niciuna dintre ele, iar supărarea femeii este una nejustificată.

Astfel, cele două au ales să acționeze în judecată, Jamila fiind convinsă că va obține dreptatea și că va primi și bani din partea Laurei, pentru a-și acoperi costurile proceselor. Se pare însă că decizia instanței îi oferă dreptate celei din urmă și o obligă pe Jamila să-i plătească acăsteia o despăgubire în valoare de 10.000 de lei. Acest lucru a fost comentat și de vloggeriță, care spune că s-a trezit în tot acest „circ” fără voința sa. 

„Pentru că circul a început din nou și pentru că iar se aruncă cu minciuni și cu jigniri, voi reveni cu o ultima declarație despre subiectul eclerului la tavă. Până atunci vă spun doar atât. Nu eu am început acest circ, nu eu am dat report unui clip fără motiv întemeiat, nu am fost eu cea care a făcut un rău în mod gratuit când există cale de comunicare și când lucrurile s-ar fi putut rezolva mult mai simplu și mai ușor.”, a scris Jamila pe rețelele de socializare.

VEZI și: Jamila, în prag de divorț, după 16 ani de căsnicie? Cunoscutul food blogger dă cărțile pe față: „Vreau să clarific”

„Judecătorii din România nu sunt pregătiți pentru spețele care implică creatori de conținut”

Jamila este sigură, în continuare, de faptul că dreptatea îi aparține și că nu este nici singura, dar nici ultima, care a făcut o rețetă cu acel titlu. Tocmai din această cauză, aceasta este sigură de faptul că nu copiatul rețetei este problema, ci faptul că această colegă de breaslă are o problemă personală cu ea. 

„Eu am fost doar victima unor șicane și unui bulliying care a durat ani și ani la rând, iar acest eveniment a fost pentru mine picătură care a umplut paharul. În timpul procesului n-am putut să dau detalii, doar am asistat la un linșaz mediatic și la hate fără precendent. Acum pot să va spun TOT și asta voi face. Din păcate judecătorii din România nu sunt pregătiți pentru spețele care implică creatori de conținut și platforme online. 

Și mai vreau să mai spun un lucru important: când pretinzi în față unui judecător că tu ai raportat TITLUL unei rețete fără ca măcar s-o urmărești, nu ai cum să vii să vorbești acum de rețeta și de "copiat", nu când cu o căutare pe Google sunt sute și sute de rețete făcute înaintea mea și după mine. Înțeleg acum că problema personală era doar cu mine!”, a continuat celebrul food vlogger.

Citește și: Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: „Cu tine, am învățat zborul, căci cum altfel poți vorbi cu un înger?”. Femeia a murit când vedeta avea 9 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel