Jean Paler, dezvăluiri emoționante despre cumpenele din viața sa: „De două ori am simțit că îmi iau «La revedere»”
Data publicării:
Jean Paler a vorbit despre ultima perioadă din viața sa. Marele actor se confruntă cu probleme grave de sănătate. 

 Ultima perioadă a fost extrem de dificilă pentru Jean Paler. Marele actor și-a petrecut ultimele luni numai prin spitale, acolo unde a fost supus și unei intervenții chirurgicale delicată. Acesta a ajuns să trăiască cu nouă stenturi la inimă, însă este foarte optimist și încrezător că Dumnezeu îl va mai lăsa pe pământ o vreme. 

Jean Paler, dezvăluiri emoționante despre cumpenele din viața sa

Jean Paler recunoaște că a avut câteva momente în care a simțit că sfârșitul îi este aproape. Cu toate astea, actorul și-a păstrat pozitivismul și a mers înainte. 

„De două ori am simțit că îmi iau «La revedere». Ultima dată a fost acum mai puțin de o lună. Când m-au scos din sala de operație să mă ducă la reanimare, am zis: «Nu mor caii când vor câinii»”,  a spus comendiantul. 

Jean Paler: „A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziat”

Ajuns la vârsta de 70 de ani, Jean Paler este urmărit de problemele de sănătate. Comediantul a fost în patru spitale pentru a se pune pe picioare. 

"Le mulțumesc din suflet medicilor de la Spitalul Fundeni, lui Radu Răzvan Radu Ilie și doctorului Zarma, dar și doctoriței Drăghici, cea care mi-a făcut tratamentul cu imunoglobulină. Acum sunt cu mult mai bine. Datorită lor, a deciziilor lor medicale incredibile, eu m-am întors cu bine acasă, și nu cu picioarele înainte. Sunt buni specialiști, dar și cu har de la Dumnezeu. Nici n-am ajuns bine la Fundeni, nici n-am lăsat bine bagajul pe pat, că m-au și luat la analize, iar a doua zi m-au operat. Mi-au mai montat două stenturi la inimă, mai aveam 7, acum am 9.

A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziată. Stenturile se pun ca să deblocheze vasele de sânge, înfundate cu colesterol, și să ajute sângele să circule spre inimă, să nu faci infarct, îți salvează practic viața. Mă bucur că au prins, că au fost acceptate de organism”, a spus Jean Paler pentru  playtech.ro.

Jean Paler, abandonat total de prieteni

Pe lângă problemele de sănătate, Jean Paler a dezvăluit că sunt și probleme de ordin moral, având în vedere că se simte uitat de toți prietenii:

„Da, marginalizat și uitat total, chiar dat de-o parte, adică chiar nemaiînsemnând absolut nimic pentru nimeni. Să te ferească Dumnezeu! Când nu va mai suna telefonul, atunci ai să realizezi cât de greu e”Cuvântul ”prieten”, pentru mine, de mulți ani, a rămas doar în DEX, doar în dicționar. a spus Jean Paler.

Ce penie încasează Jean Paler, după o viață de muncă

„Nu cred că îmi vor majora pensia, în ultima vreme nu am primit niciun leu în plus, par promisiuni deșarte. Nici măcar nu mă sună să mă întrebe: ”Nu doriți să vă mărim pensia?”. Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei, din care trebuie să achite facturile și medicamentele, plus mâncarea. Vă garantez eu, că, după o săptămână, ar avea frigiderul gol. Cu siguranță, ar fugi din țară!”, a  spus actorul, notează Playtech Știri.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   jean paler  probleme  sănătate 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...