Jean Paler se simte singur și uitat de prieteni: „Cea mai mare durere e singurătatea. E o condamnare”
Data publicării:
Jean Paler se luptă cu problemele de sănătate, cu singurătatea, dar și cu o pensie mică cu care abia reușește să se descurce.

Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Întreaga sa existență a dăruit-o publicului iubitot de teatru. Și-a neglijat poate familia și viața personală și a dat totul pentru scenă. Acum la 68 de ani, de luptă cu boala și cu singurătatea. 


Cu o pensie de doar 840 de lei, acesta nu reușește să se descurce singur, așa că este nevoit să urce pe scenă chiar dacă medicii i-au interzis acest lucru. Jean Paler spune că a rămas singur deoarece prietenii l-au uitat. Cea care are grijă de el este fiica lui, în vârstă de 26 de ani. Singura care i-a rămas aproape. 


„Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, plus un defribilator. Medicamentele mă costă 1200-1400 de lei pe lună. Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! 


În fiecare an stau în spitale cel puțin patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. 


Inima bate în fibrilații, bate și face sincope, face pauze, cea mai lungă a fost de 12 secunde, inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a spus Jean Paler în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.


Jean Paler a dezvăluit cât de singur se simte uneori și ce reprezintă prietenia acum pentru el. Nu are niciun regret, dacă ar lua viața de la capăt nu ar schimba nimic. 


Doctorii îi reproșează că nu a avut niciodată grijă de sănătatea lui, iar din această cauză a ajuns să aibă probleme atât de mari de sănătate. 


„Cea mai mare durere e singurătatea! E o condamnare! Vremurile pe care le trăim sunt urâte, plus singurătatea e prea mult! Cuvântul prieten a rămas numai în DEX, nu mai există. Există doar cunoștințe. M-au dat total uitării de când sunt la Sinaia, parcă nici nu exist. De la Uniunea Artiștilor un telefon nu mi-au dat să mă întrebe ce fac. 


Locuiesc cu fiica mea, îmi gătește, îmi spală. S-a mutat la mine. Ea îmi este și mamă și tată și soră și frate. Îi zic în fel și chip, și babă îi zic, deși are 26 de ani! Am noroc mare cu ea! 


Eu am plătit cu viața personală, eu nu am avut viață personală. Nu mai ai familie, nu mai ai nimic, decât teatru. Am plâns mai mult decât am râs! Nu am ținut cont niciodată de mine! Mi-au reproșat doctorii că nu am avut grijă de mine. Mi-au interzis să mai profesez. În mai am ieșit din spital și în iunie eram din nou la teatru”, a adăugat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  jean paler  probleme  sănătate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel