Jeff Bezos și-a cumpărat o vilă de 78 de milioane de dolari. Cu cine va locui în casa de lux
Data actualizării:
Data publicării:
Jeff Bezos și-a achiziționat o vilă pe plajă, în Maui, Hawaii, pe care a cheltuit 78 de milioane. 

Dacă ești unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cumpărarea unei vile de lux, pe plajele din Hawaii, e o nimica toată. Și tocmai asta face Jeff Bezos împreună cu iubita sa Lauren Sanchez. Se pare că cei doi au cumpărat o proprietate tropicală în La Perouse Bay, pe insula Maui, pentru suma uriașă de 78 de milioane de dolari. Casa  este izolată și îndepărtată și se întinde pe un complex de 5,6 hectare, potrivit Pacific Business News. 

Potrivit Luxurylaunches, casa principală extinsă ar avea aproximativ 4.500 de metri pătrați și include o bucătărie în aer liber cu vedere la ocean.

Piscină de 700 de metri pătrați

Proprietatea ar include și o casă de oaspeți de 1.700 de metri pătrați, dar și alte câteva clădiri mai mici cu destinație necunoscută și  o piscină perfect circulară de 700 de metri pătrați. Toate structurile sunt cu un singur etaj și sunt împrejmuite de garduri vii și zeci de palmieri. Proprietatea de pe malul oceanului este situată în partea sud-vestică slab populată a insulei Maui, departe de Kahului, cel mai mare oraș din Maui, și de principalele atracții turistice ale insulei. Casa se află la încă 14 kilometri sud de Kihei, cel mai apropiat oraș mare, și este flancată de parcuri  și câmpuri de lavă stâncoase.

Conform rapoartelor, proprietatea a aparținut inițial omului de afaceri din domeniul energiei din Colorado, Doug Schatz, care a achiziționat-o în 1996 împreună cu partenerii săi de afaceri pentru 4,2 milioane de dolari. Ulterior, în 1999, Schatz și soția sa au cumpărat întreaga proprietate și au mai cheltuit câteva zeci de mii de euro pentru a o renova după bunul lor plac.


Povestea de dragoste dintre Bezos și Sanchez

După ce a divorțat de fosta soție MacKenzie Bezos, după 25 de ani de căsătorie, Bezos a început relația oficială cu Sanchez. Motivul din spatele despărțirii de MacKenzie este legat și de infidelitatea sa cu Sanchez, care fusese căsătorită anterior cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente de la Hollywood la acea vreme.

În mod previzibil, uniunea lui Bezos cu Sanchez de atunci nu a fost una ușoară. Perechea a fost în mijlocul unor controverse care au implicat scurgeri de mesaje, șantaj și un divorț de un miliard de dolari. The Enquirer susținea că a obținut "mesaje picante" și "selfie-uri erotice" ale cuplului. Legătura tabloidului cu președintele Trump, implicarea lui Michael Sánchez, fratele lui Lauren, și alți câțiva factori au devenit, de asemenea, subiect de discuție în acea perioadă.

Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, cuplul a rezistat acestor cumpene și chiar s-a dovedit mai unit ca niciodată. Trecând peste toate acestea, noul cuplu a mers mai departe și a fost adesea văzut în croaziere prin lume. Aceștia și-au făcut prima apariție publică în calitate de cuplu la turneul de tenis de la Wimbledon din Londra, imediat după divorțul CEO-ului Amazon, în luna iulie.

 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: casa  hawaii  jeff bezos  lauren sanchez  vila 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel