Jeni Nicolau, DEVASTATĂ de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „A plecat cu o tristețe...”
Jeni Nicolau nu poate să treacă peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artista îl plânge în continuare pe regretatul artist. 

Jeni Nicolau este îngenuncheată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artista a recunoscut că îi este foarte greu fără regretatul artist, mai ales că cei doi erau buni prieteni. Vedeta a povestit cum l-a întâlnit pe regretatul artist pentru prima oară, în anul 1993, moment în care artista a lansat primul disc la Băilești.

„Îl cunosc pe Petrică de când am lansat primul disc la Băilești, la satul de vacanță Amza Pellea, atunci el a fost cu mine la lansare, vorbesc de anul 1993. Ne-a legat și ne leagă, pentru că prieteniile adevărate nu se termină nici aici, nici dincolo. Ele trăilesc în fotografii, ele trăiesc în amintirile noastre. De câte ori pleca la drum vorbeam ore, ore la telefon. Odată am vorbit până a ajuns el la București”, a mărturisit Jeni Nicolau, în cadrul emisiunii Star News, difuzată pe Antena Stars.

Jeni Nicolau: „Cortina l-a prins foarte trist, foarte trist”

Jeni Nicolau a mărturisit că îi este dor de momentele petrecute alături de Petrică Mîțu Stoian și încă nu poate să accepte faptul că artistul nu mai este printre noi. 

„Îmi este foarte greu, dar nu am ce să fac. L-am iubit mult pe Petrică. De multe ori când venea pe la mine, mergeam amândoi prin cimitir și ne așezăm pe o bancă și mai citeam ce scrie pe câte o cruce (...) Eu nu am văzut niciodată un om atât de trist la final cum a fost el. Cortina l-a prins foarte trist, foarte trist. A plecat cu o tristețe, iar această tristețe s-a datorat faptului că a plecat mult prea devreme”, a adăugat artista.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 17 mai, 21:13

Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”

Delia Matache și Răzvan Munteanu, foto Instagram

„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elvira Deatcu, foto Instagram

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la eveniment

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Smiley, foto Instagram

Smiley, de nerecunoscut. Artistul a renunțat la plete: „A fost subiect de discuție atâția ani”. Motivul pentru care a decis să se tundă FOTO

Sursa foto: Dorian Popa, Instagram

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Marin și Radu Ștefan, instagram/ colaj foto

Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, împreună pe scenă, la un eveniment. Imagini de senzație cu cei doi

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Valentin Uritescu a murit

Boala cu care Valentin Uritescu s-a luptat timp de 50 de ani. „O boală teribilă, degenerativă. Îmi venea să mă sinucid”