Jenna Ortega din „Wednesday”, sacrifii uriașe pentru a filma în țara noastră: „Am încetat când am mers în România”
Data actualizării:
Data publicării:
Jenna Ortega a dezvăluit câteva detalii inedite, de pe platourile de filmare din România.

Jenna Ortega este una dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului actual. Deși are vârsta fragedă de 20 de ani, aceasta a jucat deja în numeroase filme sau seriale, iar cea mai nouă producție cinematografică, „Wednesday”, a propulsat-o direct în centrul atenției. Totuși, ce nu știu fanii este că Jenna Ortega a făcut sacrificii destul de mari, pentru a filma în țara noastră. Concret, celebra actriță era vegană, până să ajungă în România, însă a trebuit să-și schimbe complet stilul de viață, din cauza preparatelor diferite pe care le-a avut la dispoziție.

”Am fost vegană pentru foarte mult timp. Dar am încetat să mai fiu vegană când am mers în România pentru a filma Wednesday, pentru că acolo mâncarea este foarte diferită. Și nu cred că îmi îndeplineam necesarul de nutrienți, așa că am început să mănânc din nou pește. Așa că în prezent sunt pescatarian.”, a spus Jenna Ortega, potrivit presei internaționale

VEZI și: În ce filme a mai jucat Jenna Ortega din „Wednesday”. A devenit actriță la o vârstă foarte fragedă

 

 Fanii susțin decizia actriței

Fanii au reacționat imediat la această decizie luată de actriță, iar, în timp ce unii au judecat-o pentru ce a făcut, majoritatea i-au rămas alături și i-au transmis faptul că sănătatea este cea mai esențială.

 "Probabil că, din greșeală, a avut o carență de ceva și un medic i-a recomandat să adauge din nou pește în dieta ei pentru a o rezolva, asta se întâmplă de obicei.”

"Ar putea fi făcut și fără pește, dar este cea mai ușoară modalitate de a remedia deficiența. Mă bucur că este bine, deficiențele pot fi înfricoșătoare, în funcție de ce a fost, iar ea a fost departe de casă."

"România aici!!! După cum știu, suntem destul de "gurmanzi". Cum majoritatea mâncărurilor noastre tradiționale sunt preparate pe bază de carne, așa că, a fi vegan în România nu este imposibil, dar totuși foarte greu de realizat."

"Atâta timp cât este sănătoasă și fericită"

"Acest lucru este de fapt inteligent pentru că organismul tău are nevoie de nutrienți diferiți", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Ce spun actorii din „Wednesday” despre România: „Nimic nu m-a pregătit pentru asta”

 

Ce spune Jenna Ortega despre România

Jenna Ortega s-a arătat a fi fascinată de țara noastră, întrucât a putut vedea extrem de mule locații spectaculoase, despre care nu știa că există.

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore) e cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului așa că a fost foarte potrivit.

Chiar n-am știut prea multe despre România, nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam despre era poate legătura cu Dracula și castelele și chestiile de genul acesta”, a declarat Jenna Ortega, actrița care o interpretează ăe Wednesday, potrivit hotnews.

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: actriță  jenna ortega  romania  wednesday 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel