Jenna Ortega, la fel de întunecată ca "Wednesday": "Am un simț al umorului destul de negru!". Cum a ajuns să joace în filme horror
Data publicării:
Jenna Ortega, actrița de 20 de ani care a reușit, în doar 2 săptămâni, să dărâme toate topurile și să adune peste 20 de milioane de urmăritori pe Instagra, vorbește, într-un interviu pentru People, despre rolul din serialul Wednesday.

"Îmi este incredibil de greu să refuz un scenariu horror bun", spune Jenna Ortega, protagonista din noul serial Wednesday

Pentru Jenna Ortega, să o interpreteze pe Wednesday Addams pare că a fost mâna destinului.

VEZI ȘI: Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

"Oamenii îmi spun că semăn cu ea de când aveam șase ani", spune actrița, în vârstă de 20 de ani, care joacă în serialul de succes Wednesday de la Netflix, un spinoff al serialului TV din anii 1960 și al filmelor din anii 1990. "Și am un simț al umorului destul de negru!".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

 

Când a semnat pentru a interpreta rolul iconic, Ortega a trebuit să treacă printr-o schimbare de look, dar și de atitudine: "A trebuit să fac lucrurile un pic diferit în ceea ce privește fizicul meu și felul în care mă port. Ea are aproape o stângăcie socială. Așa că atunci când face lucruri toxice, manipulatoare, știi că nu vine din rea intenție.", a declarat ea pentru  PEOPLE

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)


În serialul de la Netflix, Ortega a are o scenă și cu faimoasa Christina Ricci, cea care a jucat rolul lui Wednesday în filmul din 1991.

"A fost foarte intimidant, pentru că am atât de mult respect pentru ea ca actriță și, fiind îmbrăcată așa cum era acum 30 de ani, a fost un pic ciudat", recunoaște Ortega despre interacțiunea cu Ricci, în vârstă de 42 de ani. "Dar m-am simțit în siguranță cu ea pe platou aproape imediat. A fost foarte drăguță în legătură cu asta și o actriță atât de generoasă."


Jenna Ortega a jucat și în Jane the Virgin

Cu toate acestea, Jenna Ortega - al cărei prim rol major a fost cel al tinerei Gina Rodriguez în Jane the Virgin în 2014 - spune că, în ciuda celor peste zece ani petrecuți în fața camerei de filmat, "nu mă uit întotdeauna la ceea ce am făcut. Sunt hipercritică cu mine însămi și aproape că, dacă mă urmăresc, îmi distrug stima de sine!".


Cu toate astea, actrița spune că este recunoscătoare pentru succesul ei de până acum - și că așteaptă cu nerăbdare o carieră strălucitoare (sau întunecată!) în continuare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

"Nu vreau niciodată să fiu catalogată, dar am un respect imens pentru genul horror", spune Ortega, care a jucat și în X, Insidious: Chapter Two și în rebootul Scream din acest an. "Îmi este incredibil de greu să refuz un scenariu horror bun și am fost destul de norocos să fac multe în ultimii ani."

 

Wednesday a fost filmat în România

Serialul a fost filmat integral în România, iar printre locații, telespectatorii pot recunoașteUniversitatea Politehnică, Gradina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia, Casa Armatei București, Casa Monteoru, Bazinul Dinamo București.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)


„Am simţit că a fost scris pentru mine'', a declarat regizorul Tim Burton despre serialul ''Wednesday''


Cineastul Tim Burton păşeşte în lumea macabră şi supranaturală a familiei Addams cu un nou serial intitulat ''Wednesday''.


Producţie Netflix, serialul a fost lansat pe 23 noiembrie şi este centrat în jurul personajului Wednesday Addams, reprezentată de obicei ca un copil în filmele sau spectacolele precedente din universul familiei Addams, dar care acum este o adolescentă ce urmează cursurile unui liceu pentru excluşi, încercând să-şi controleze puterile supranaturale şi să se comporte conform vârstei.

Burton, cunoscut pentru melanjul de bizar şi fermecător în filme precum ''Edward Scissorhands'' şi ''Big Fish'', regizează primele patru din cele opt episoade ale noului serial.

''Am simţit că a fost scris pentru mine întrucât... m-am simţit ca ea când eram în liceu'', a declarat Burton pentru Reuters la festivalul de cultură populară Lucca Comics and Games desfăşurat în Italia.

''Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, îmi este familiar... aşa că mi-a fost foarte uşor să mă identific cu toate aceste lucruri. Familia Addams a fost prezentată foarte bine din perspective diferite. Îmi place ideea de a mă focaliza pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă'', a mai spus cineastul.

Serialul abordează teme precum trauma şi sănătatea mintală, iar Wednesday, interpretată de Jenna Ortega, merge la psiholog - scene despre care Burton spune că sunt importante pentru el personal.


''Încă mai am probleme... mă simt foarte norocos... am o supapă, desenul sau regia de film, prin care exorcizez cumva o parte dintre aceşti demoni şi mă ocup de o parte din probleme '', a declarat Burton.

''Aşa că văzând-o pe ea.... şi felul în care face faţă situaţiei este un lucru important pentru mine''.

Din distribuţia serialului ''Wednesday'' mai fac parte Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman în rolul părinţilor lui Wednesday, Morticia şi Gomez Addams, iar Christina Ricci, care a interpretat personajul Wednesday în două filme din anii 1990, o interpretează pe profesoara Miss Thornhill.

Ricci a mai colaborat cu Burton la lungmetrajul ''Sleepy Hollow'', alături de Johnny Depp, un vechi colaborator al lui Burton.

Întrebat dacă ar colabora din nou cu Depp, care încearcă să-şi refacă cariera după procesul de defăimare intentat fostei soţii Amber Heard, Burton a spus: ''Dacă va apărea ceva potrivit, atunci desigur''.

''Nu am chestii de genul o să lucrez cu fosta mea soţie sau cu prietenii sau asta sau ailaltă... întrucât fac pur şi simplu lucruri pentru că vreau să le fac'', notează Agerpres.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: jane the virgin  jenna orteha  tim burton  wednesday 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel