Jennifer Aniston, mândră de părul ei grizonat. Vedeta a renunțat la vopseaua de păr și lansează un nou trend
Data publicării:
Jennifer Aniston reușește încă o dată să fie o deschizătoare de drumuri. Dacă prin rolul lui Rachel, din Friends, a reușit să facă o lume întreagă să își vopsească părul în șuvițe blonde sau să-i imite tunsorile, de data aceasta, actrița dă tonul unui nou trend: naturalețea. 

Fosta actriță din Friends a intrat oficial în era părului grizonat, după ce și-a etalat rădăcinile argintii într-un videoclip recent de pe Instagram. În timp ce promova un nou produs de la brandul ei de îngrijire a părului , Jennifer și-a lăsat șuvițele gri să se întrevadă

Îmbrăcată cu o bluză neagră cu mânecă lungă și jambiere asortate, actrița și și-a păstrat farmecul simplu, cu un machiaj abia sesizabil. La urma urmei, scopul videoclipului a fost acela de a promova cea mai recentă lansare a brandului său, așa că accentul a fost pus pe coafura ei fără efort.

"Îl poți folosi o dată pe săptămână", a spus ea despre Tratamentul de reparare intensivă. "Puneți-l, lăsați-l să acționeze, periați-l, lăsați-l în prosop, dormiți în el o oră, orice doriți. Sunt pur și simplu încântată!"

Deși actrița în vârstă de 54 de ani nu a menționat șuvițele grizonate, urmăritorii ei au lăudat-o în secțiunea de comentarii pentru că a îmbrățișat naturașețea. Un utilizator a răspuns: "Bravo pentru că ai permis griului să iasă la iveală - revigorant", iar o altă persoană a adăugat: "Jen, părul tău este pur și simplu o capodoperă și toată lumea este de acord."

VEZI ȘI: Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroare din lupta cu infertilitatea: „Am încercat orice”. Actrița nu poate avea copii

Care este  filozofia lui Jennifer Aniston despre îmbătrânire 

 

"În mod universal, cu toții vom crește și vom îmbătrâni", a declarat ea în exclusivitate pentru E! News în februarie 2022. "Nu poți nega asta, este o garanție. Dar putem fi vitali și putem fi înfloritori la bătrânețe."


Ea a continuat: "Societății noastre îi place să spună: 'Oh, ai această vârstă, acum o iei la vale'. Și acum te duci la pășune și asta e, pa-pa". Nu mai ești valoros sau util pentru societate'. Și asta este atât de greșit".

VEZI ȘI: Jennifer Aniston, secretul frumuseții, la 53 de ani: "Două lucruri sunt inevitabile. Primul, îmbătrânirea. Al doilea...”

Sfatul ei? Aveți grijă de voi înșivă, din interior spre exterior.

"Fără telefoane, fără e-mailuri, fără mesaje și fără social media", a explicat ea, detaliind ce presupune ritualul ei de autoîngrijire. "Să nu te uiți la nimic din toate astea timp de o oră bună, o oră și jumătate. Vă recomand cu căldură să faceți asta timp de o săptămână, nu o să vă vină să credeți ce diferență este."

 

VEZI ȘI: Jennifer Aniston, diagnosticată cu somnambulism. Cum a reușit să se vindece: "Am fost trezită de alarmele din casă pe care eu le-am declanșat."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: grizonat  imbatranire  Jennifer Aniston  par 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel