Jennifer Aniston, secretul siluetei, la 53 de ani. Metoda 15-15-15-15
Jennifer Aniston a dezvăluit cum se menține în formă, la 53 de ani.

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, folosește "metoda 15-15-15-15" pentru a se menține în formă.

Ce presupune metoda 15-15-15-15

Metoda 15-15-15-15 presupune să petreci 15 minute pe bicicleta de exerciții, 15 minute pe un aparat eliptic și 15 minute alergând (pe banda de alergare sau în aer liber). Dacă aveți acces la două sau la toate cele trei aparate, este o modalitate excelentă de a face 45 de minute de cardio fără să vă plictisiți.

"Am avut o accidentare toamna trecută și am putut face doar Pilates, pe care îl iubesc la nebunie. Dar îmi lipsea acel tip de transpirație când pur și simplu te apuci de ea. Mă întorc la 15-15-15-15", a declarat Jennifer Aniston într-un articol pentru InStyle.

Trei seturi de intervale de 15 minute pe diferite echipamente reprezintă o modalitate excelentă de a schimba antrenamentul obișnuit și nu vă solicită prea mult timp. Dacă aveți un program încărcat, cel mai bine este ca la începutul săptămânii să vă notați când puteți programa acest interval de 45 de minute de exerciții fizice.

Cât de benefică este metoda  15-15-15-15

Metoda de antrenament 15-15-15-15 a lui Aniston este în concordanță cu sfaturile Asociației Americane a Inimii. Aceștia îi sfătuiesc pe adulți să vizeze cel puțin 150 de minute de activitate aerobică de intensitate moderată pe săptămână, iar tu ar trebui să faci doar trei sesiuni de 45-50 de minute pentru a îndeplini această cerință. 

Dacă aveți o sală de gimnastică acasă cu câteva aparate diferite în ea, atunci acest lucru va fi super convenabil pentru dumneavoastră. Dar dacă nu aveți, înscrierea la o sală de sport locală vă va oferi acces la diverse aparate cardio sau puteți improviza acasă folosind principiul 15-15-15-15 pentru a împărți mai multe discipline de exerciții. De exemplu, ai putea petrece 30 de minute completând unele dintre cele mai bune exerciții pentru pierderea în greutate, urmate de acest antrenament de 15 minute pentru brațe cu gantere.


Menținerea antrenamentului de forță este la fel de importantă ca și activitatea aerobică, pe măsură ce înainta în în vârstă. Masa musculară scade în mod natural odată cu vârsta, prin urmare, includerea în mod regulat a unor gantere sau a unei benzi de rezistență în rutina de exerciții fizice va ajuta la îmbunătățirea forței și va face ca activitățile de zi cu zi să se simtă mai ușoare. 

Citește și Jennifer Aniston, cea mai importantă lecție învățată de la mama ei: „Privesc îmbătrânirea ca pe un privilegiu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 04 apr, 22:41

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public